slodkamamuska
Zaciekawiona BB
1,5x0,7cm nie znam się ale doktorem który mnie przyjmował to mówił że nie dużyTzn jaki to niewielki? Mój 2,5x1cm
![]()
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1,5x0,7cm nie znam się ale doktorem który mnie przyjmował to mówił że nie dużyTzn jaki to niewielki? Mój 2,5x1cm
![]()
Aja, no ja właśnie najbardziej boję się, że mogę zacząć krwawic. U Ciebie zaczęło się po jakimś wysiłku?1,5x0,7cm nie znam się ale doktorem który mnie przyjmował to mówił że nie duży
Wlasnie ze po niczym zwyczajnie rano wstałam siusiu i niespodzianka w toalecieAja, no ja właśnie najbardziej boję się, że mogę zacząć krwawic. U Ciebie zaczęło się po jakimś wysiłku?
![]()
Tak naprawdę nawet nie wiedziałam że go mam do tej pory nic się nie działo a teraz czekają mnie tygodnie pełne strachu o to co będzie dalejWlasnie ze po niczym zwyczajnie rano wstałam siusiu i niespodzianka w toalecie
Ja też do wczoraj nie wiedziałam i w sumie to cieszę się, że miałam mdłości, bo przynajmniej się oszczędzałam, bo się źle czułam. A teraz leżę, dziś tylko do lekarza pojechalam i tyle, nie ruszam się.Tak naprawdę nawet nie wiedziałam że go mam do tej pory nic się nie działo a teraz czekają mnie tygodnie pełne strachu o to co będzie dalej
A mocno krwawiłaś czy tak bezobjawowo?Ja też do wczoraj nie wiedziałam i w sumie to cieszę się, że miałam mdłości, bo przynajmniej się oszczędzałam, bo się źle czułam. A teraz leżę, dziś tylko do lekarza pojechalam i tyle, nie ruszam się.
![]()
Nie może być inaczejDziewczyny, znam sporo mam, które na jakimś etapie miały krwiaka i wszystkie donosiły ciążę, więc spokojnie. Będzie dobrze.
Dostawałam Nospę domiesniowo i coś w zastrzyku na podtrzymanie 2x dziennie. Leżałam 3 tygodnie. Tydzień w szpitalu, 2 tygodnie w domu. Wchłonął się całkowicie. Ale naprawdę warunkiem było leżenie. Wstawałam tylko do wc. A tez trafiłam z mocnym krwawieniem do szpitala.Dają mi jakieś tabletki i każą leżeć czy w Twoim przypadku się sam wchlonoł czy zwyczajnie stał się nie szkodliwy?
Bezobjawowo co przy krwiaku i łożysku przodujacym bardzo zdziwiło lekarza.A mocno krwawiłaś czy tak bezobjawowo?