reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

mama_NS to jest zwykle usg przecież tak od strony technicznej. Jak masz w LM usg ginekologiczne w pakiecie to i to w 11-14tc zapewne (ze skierowaniem od lekarza z grupy). Z resztą jutro będę to się dowiem.
U mnie tak normalnie usg jest bez problemu,ale jest napisane-bez usg genetycznego to nie wiem dlaczego biora tp za innr. Ale dzisiaj mowilam mezowi,że mówiłyscie,ze to normalnie na fundusz jest,a tak to okolo200 zl kosztuje to tesciowa pytala kiedy to mam i ze nam da na 1 kasę, a teście "to ja na drugie". Mowilam, ze mamy przecież pieniadze i zapłacimy sami,ale powiedzieli"a to nie mozna nam zapłacić na pierwszego wnuka?" to sie nie bd upierac [emoji3]
Ja mam pakiet w medicover i badania usg ciazy mam bezplatne jak mam skierowanie.

f2w33e3kacg990bn.png

reklama
Dziewczyny czy zaczynacie juz smarować swoje brzuszki czymś na rozstępy? Może macie jakieś sprawdzone i nie jakieś mega drogie balsamy/mascie dobre?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy zaczynacie juz smarować swoje brzuszki czymś na rozstępy? Może macie jakieś sprawdzone i nie jakieś mega drogie balsamy/mascie dobre?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prawie od poczatku smaruje balsamem palmers - polecam, dobrze nawilza i ladnie pachnie. Slyszalam tez dobre opinie o oliwce i balsamie z rosmanowkiej firmy dla przyszlych mam

reklama
Do góry