reklama
eveee
Moderatorka
Ojjj u mnie pryszcze jak u nastolatki jak nigdy. Może znowu córcia urodę mamie zabiera. [emoji12]Gratuluję pięknej fasolkiktóry to dokładnie tydzień ????
Gratulacje to na pewno TO
Ja mam wizytę jutro tj 5t1d i pewnie też serduszka jeszcze nie będzie ale zwolnienie muszę dostać bo ani dnia dłużej nie wytrzymam w robocie już....
Dziewczyny a mam takie pytanie jak teraz wasza cera ??? bo u mnie piękna, pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tragiczną na początku ciąży i lekarz mówił że to normalne...
Ola_fasola
Moderatorka
Ola_fasola u mnie też cera w dobrej kondycji - za to włosy ... porażkaw ogóle się nie chcą układać każdy włos żyje swoim życiem i przetłuszczają się w ekspresowym tempie, wcześniej tak nie miałam.
U mnie włosy ok układają się w miare ale za to chyba troche więcej wypada .
Ojjj u mnie pryszcze jak u nastolatki jak nigdy. Może znowu córcia urodę mamie zabiera. [emoji12]
Mówisz że córcie odbierają to by się sprawdziło przy pierwszej ciąży u mnie
Dziewczyny a mam takie pytanie jak teraz wasza cera ??? bo u mnie piękna, pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tragiczną na początku ciąży i lekarz mówił że to normalne...[/QUOTE]
U mnie tak jak przed @ czyli kilka pryszczy jeden zejdzie drugi się zrobi ale bez tragedii, nie mam całej buzi wysypanej ☺
U mnie tak jak przed @ czyli kilka pryszczy jeden zejdzie drugi się zrobi ale bez tragedii, nie mam całej buzi wysypanej ☺
eveee
Moderatorka
Gdy byłam w ciąży z Lilą od początku miałam przeczucie na dziewczynkę. Wszyscy wmawiali mi chłopca, bo dobrze wyglądałam i miałam zgrabny brzuch. Nawet śniły mi się sami chłopcy, nigdy dziewczynka! [emoji23][emoji23] Moje przeczucie sprawdziło się w połowie ciąży. [emoji4]U mnie włosy ok układają się w miare ale za to chyba troche więcej wypada .
Mówisz że córcie odbierają to by się sprawdziło przy pierwszej ciąży u mniea w tej synek dodaje
![]()
Ja mam teraz przeczucie na drugiego chłopca
chociaż cała rodzina mówi o dziewczynce bo chcą parke :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Gdy byłam w ciąży z Lilą od początku miałam przeczucie na dziewczynkę. Wszyscy wmawiali mi chłopca, bo dobrze wyglądałam i miałam zgrabny brzuch. Nawet śniły mi się sami chłopcy, nigdy dziewczynka! [emoji23][emoji23] Moje przeczucie sprawdziło się w połowie ciąży. [emoji4]
Mi się chłopcy nie śnili ale miałam dokladnie tak samo, wszyscy mówili, że za dobrze wyglądam jak na dziewczynkę i na pewno będzie chłopieć i jest dziewczynka dlatego mam nadzieje, że teraz moje odczucia też się nie mylą i będzie synek
Ja mam teraz przeczucie na drugiego chłopcachociaż cała rodzina mówi o dziewczynce bo chcą parke :/
U nas też parka by się przydała, jak będzie druga dziewczynka to mąż się bardzo rozczaruje
a u mnie odwrotnie M. ma już chłopca a jak byłam w poprzedniej ciąży to chciał dziewczynkę i teraz pewnie też chce dziewczynkę, a ja ponownie chcę chłopcaMi się chłopcy nie śnili ale miałam dokladnie tak samo, wszyscy mówili, że za dobrze wyglądam jak na dziewczynkę i na pewno będzie chłopieć i jest dziewczynka dlatego mam nadzieje, że teraz moje odczucia też się nie mylą i będzie synek
U nas też parka by się przydała, jak będzie druga dziewczynka to mąż się bardzo rozczaruje![]()
Z resztą najważniejsze żeby zdrowe było a czy chłopiec czy dziewczynka będziemy kochać równie mocno
Ola_fasola
Moderatorka
a u mnie odwrotnie M. ma już chłopca a jak byłam w poprzedniej ciąży to chciał dziewczynkę i teraz pewnie też chce dziewczynkę, a ja ponownie chcę chłopcaz resztą mój synek chce brata więc sprawa jasna
a tak na marginesie to chce 2 braci i 2 siostry więc nie wiem czy dam radę sprostać jego wymaganiom
Z resztą najważniejsze żeby zdrowe było a czy chłopiec czy dziewczynka będziemy kochać równie mocno![]()
Dokładnie
reklama
eveee
Moderatorka
Umówiłam się właśnie na usg 11.07. Mam nadzieję, że już będzie serduszko. [emoji171]