reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola_fasola u mnie też cera w dobrej kondycji - za to włosy ... porażka :( w ogóle się nie chcą układać każdy włos żyje swoim życiem i przetłuszczają się w ekspresowym tempie, wcześniej tak nie miałam.

reklama
Gratuluję pięknej fasolki :) który to dokładnie tydzień ????

Gratulacje to na pewno TO :)

Ja mam wizytę jutro tj 5t1d i pewnie też serduszka jeszcze nie będzie ale zwolnienie muszę dostać bo ani dnia dłużej nie wytrzymam w robocie już....

Dziewczyny a mam takie pytanie jak teraz wasza cera ??? bo u mnie piękna, pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tragiczną na początku ciąży i lekarz mówił że to normalne...
Ojjj u mnie pryszcze jak u nastolatki jak nigdy. Może znowu córcia urodę mamie zabiera. [emoji12]

Ola_fasola u mnie też cera w dobrej kondycji - za to włosy ... porażka :( w ogóle się nie chcą układać każdy włos żyje swoim życiem i przetłuszczają się w ekspresowym tempie, wcześniej tak nie miałam.

U mnie włosy ok układają się w miare ale za to chyba troche więcej wypada .

Ojjj u mnie pryszcze jak u nastolatki jak nigdy. Może znowu córcia urodę mamie zabiera. [emoji12]

Mówisz że córcie odbierają to by się sprawdziło przy pierwszej ciąży u mnie :) a w tej synek dodaje :D

Dziewczyny a mam takie pytanie jak teraz wasza cera ??? bo u mnie piękna, pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tragiczną na początku ciąży i lekarz mówił że to normalne...[/QUOTE]

U mnie tak jak przed @ czyli kilka pryszczy jeden zejdzie drugi się zrobi ale bez tragedii, nie mam całej buzi wysypanej ☺

U mnie włosy ok układają się w miare ale za to chyba troche więcej wypada .

Mówisz że córcie odbierają to by się sprawdziło przy pierwszej ciąży u mnie :) a w tej synek dodaje :D
Gdy byłam w ciąży z Lilą od początku miałam przeczucie na dziewczynkę. Wszyscy wmawiali mi chłopca, bo dobrze wyglądałam i miałam zgrabny brzuch. Nawet śniły mi się sami chłopcy, nigdy dziewczynka! [emoji23][emoji23] Moje przeczucie sprawdziło się w połowie ciąży. [emoji4]

Gdy byłam w ciąży z Lilą od początku miałam przeczucie na dziewczynkę. Wszyscy wmawiali mi chłopca, bo dobrze wyglądałam i miałam zgrabny brzuch. Nawet śniły mi się sami chłopcy, nigdy dziewczynka! [emoji23][emoji23] Moje przeczucie sprawdziło się w połowie ciąży. [emoji4]

Mi się chłopcy nie śnili ale miałam dokladnie tak samo, wszyscy mówili, że za dobrze wyglądam jak na dziewczynkę i na pewno będzie chłopieć i jest dziewczynka dlatego mam nadzieje, że teraz moje odczucia też się nie mylą i będzie synek :)

Ja mam teraz przeczucie na drugiego chłopca :) chociaż cała rodzina mówi o dziewczynce bo chcą parke :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też parka by się przydała, jak będzie druga dziewczynka to mąż się bardzo rozczaruje :(

Mi się chłopcy nie śnili ale miałam dokladnie tak samo, wszyscy mówili, że za dobrze wyglądam jak na dziewczynkę i na pewno będzie chłopieć i jest dziewczynka dlatego mam nadzieje, że teraz moje odczucia też się nie mylą i będzie synek :)

U nas też parka by się przydała, jak będzie druga dziewczynka to mąż się bardzo rozczaruje :(
a u mnie odwrotnie M. ma już chłopca a jak byłam w poprzedniej ciąży to chciał dziewczynkę i teraz pewnie też chce dziewczynkę, a ja ponownie chcę chłopca :) z resztą mój synek chce brata więc sprawa jasna ;) a tak na marginesie to chce 2 braci i 2 siostry więc nie wiem czy dam radę sprostać jego wymaganiom :p

Z resztą najważniejsze żeby zdrowe było a czy chłopiec czy dziewczynka będziemy kochać równie mocno :)

a u mnie odwrotnie M. ma już chłopca a jak byłam w poprzedniej ciąży to chciał dziewczynkę i teraz pewnie też chce dziewczynkę, a ja ponownie chcę chłopca :) z resztą mój synek chce brata więc sprawa jasna ;) a tak na marginesie to chce 2 braci i 2 siostry więc nie wiem czy dam radę sprostać jego wymaganiom :p

Z resztą najważniejsze żeby zdrowe było a czy chłopiec czy dziewczynka będziemy kochać równie mocno :)

Dokładnie :) oby zdrowe było :)

reklama
Do góry