Mama2raz
Fanka BB :)
Dokładnie nawet nie ma jak się wdać w dyskusję bo tu tyle tematów ze hej!No ja nie bylam od rana a tyle stron do przeczytania.
http://www.suwaczek.pl/cache/2a117c2f04.png?html
Hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie nawet nie ma jak się wdać w dyskusję bo tu tyle tematów ze hej!No ja nie bylam od rana a tyle stron do przeczytania.
U góry strony masz na zielonym pasku kwadraciki a w nich FORA, ZDJĘCIA,GRUPY,LUDZIE..I dalej nie wiem co z tą grupą zamkniętą. Ni cholery tego znaleźć.
Nie my w automacie akurat nie mamy. Mąż do automatów jakoś nie jest przekonany. Ja tam na motoryzacji się nie znam ale berlinusia nie zamienię na nic innego. Mieliśmy berlingo stara wersję było ok a teraz kupiliśmy nowszy i jest jeszcze lepiej. Na dwójkę dzieci zupełnie wystarczy.Leuksypida a ten citroen jest też w automacie? Orientujesz się? Bo w tym roku musimy kupić drugie auto i właśnie o nim myślałam że względu na dużą ilość miejsca i duży bagażnik i że wysoki jest. Też ford c-max jest super ale wydaje mi się za duży. A ten s-max to Już tylko rynek wtórny chyba tak? Oni jeszcze go produkuja?
Myślę że forum już można zrobić zamknięte bo Już kwietniówki się zaczęły i więcej mam raczej nie dojdzie. Zdjęcia możemy też tu dodać nas całych także będziemy wiedzieć jak wyglądamy i nie będziemy takie anonimowe; )
U nas Dawid ma zmiany na klatce piersiowej i cały brzuch. Kiedyś miał na nogach ale po maści która przepisała mu rodzinna jakies 2 miesiące temu te plamy zeszły i jak na razie się nie pojawiły (dermatolog stwierdziła że ta maść to nie był dobry wybór). Wiem że nie można wystawiać na słońce dlatego tym elidelem kazała smarować na noc. Co do tych alergii to nie jestem tak w temacie jak Ty ale pewnie niedługo się doszkole niestety. Od ponad roku byłam z małym u 3 dermatologów u nas w mieście i żaden nie stwierdził co- mówili tylko że to alergia na COŚ. Wszyscy pytali w czym kąpany, jaki proszek, czy coś nowego wprowadzane do jedzenia. Dopiero ta dermatolog z Poznania dała jakieś rozpoznanie wytłumaczyła co i jak itp (dermatolog z polecenia przez lekarza pracującego w szpitalu).
Co do AZS to u nas jest tak że mały nie ma w typowych miejscach (zgięciach kolan, rąk tak jak TY piszesz) i nie zauważyłam tez żeby go to swędziało bo się w ogóle nie drapie itp.
cześć dziewczyny, nazywam się Ola jest to moja druga ciąża. Mam syna Bartosza 2,5 letniego obecnie jestem w 10 tyg ciąży. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
Ja to będę wolac głośno. Ale jestem dobrej myśli że tym razem z moich piersi zrobią się smoczki.Cluue z karmieniem na pewno dasz radę. Wszystkie dacie radę. Nie jest to proste, nawet bardzo bolesne na początku ale później to już z górki, trzeba tylko dojsć do pewnego progu i później już wszystko jest ok. Poza tym widać że jest kilka mam bardzo dobrze zorientowanych w temacie także będziemy trzymać rękę na pulsie jak któraś będzie potrzebować natychmiastowej pomocy
Mi możesz jakies podrzucic, moj nie je mleka i jaj prEde wszystkim i innych pobocznych ale duzo by wymieniac
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Mozesz podrzucić mi jakieś przepisy bo kompletnie nie wiem co mu podawać.Agnieszka91 ja nie jem pszenicy, mleka i białek jaj min, jakbyś potrzebowała pomysłu na posiłki dla małego czy jakiejś rady to śmiało.
A u nas było dobrze dokąd karmilam piersią i 3miesiące jeszcze po zakończeniu karmienia. Odkąd mały skończył 7 miesięcy tak to wszystko się zaczęło i trwa do teraz ( mały ma prawie 22 miesiące)Aga, moj - również Dawid[emoji4] - miał do roku problemy o których piszesz, częste wysypki, bardzo duza suchość skory, tez chodziłam z nim po lekarzach, ale w większości kończyło sie to na przepisywaniu sterydów które oczywiście super pomagały. U nas problemy rozwiązały sie same po około roku, ja identyfikuje to z karmieniem piersią chociaz byłam cały czas na bardzo ścisłej diecie. Artykuły higieniczne koniecznie antyalergiczne a jesli chodzi o jedzenie najlepiej zacząć od wyeliminowania nabiału i obserwować.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom