Witam Drogie Panie Ja również czekam na ten marzec Jestem w 11 tyg ciąży bardzo się stresuje bo byłam u kekarza nie dostałam zwolnienia tylko wydruk pytan dla pracodawcy. Pracodawca wypelnil ze zapewni mi mniej h i w razie potrzeby miejsce siedzace wszystko ok tylko ze pracuje na tasmie przy pakowaniu pieczarek praca glosna zima smierdzaca i stresująca. Hmm nie wiem co na to moj lekarz dla utrudnienia nie znam za dobrze j. niemieckiego chodze za to do niem ginekologa . Czy ktoś miał podobnie w pracy? Brak zwolnienia praca stresujaca zimna itd.
reklama
Hej Dziewczyny! Dawno mnie tu nie było .... ale wszystko nadrobiłam jutro ide na druga wizytę i zaczynam 10 tydzień... mam nadzieje,że bedzie wszystko dobrze <3
co do depilacju woskiem to ja chodzę od 5 lat na brazylijke wiem tyle w tym temacie, ze jezeli kobieta bedac w ciazy wczesniej nie robila depilacji woskiem to jest niewskazana bo wiaze sie to ze stresem a tak to wg mnie nie robi to zadnej krzywdy naszym dzidziom
Już nie wiem ktora z Was pisała o namiary w PrADZE ale ja w zesłzym roku bylam na wakacjach i mielismy w samych centrum w pRaga 1 mieszkanko dwupokojowe i bylismy bardzo zadowoleni
co do depilacju woskiem to ja chodzę od 5 lat na brazylijke wiem tyle w tym temacie, ze jezeli kobieta bedac w ciazy wczesniej nie robila depilacji woskiem to jest niewskazana bo wiaze sie to ze stresem a tak to wg mnie nie robi to zadnej krzywdy naszym dzidziom
Już nie wiem ktora z Was pisała o namiary w PrADZE ale ja w zesłzym roku bylam na wakacjach i mielismy w samych centrum w pRaga 1 mieszkanko dwupokojowe i bylismy bardzo zadowoleni
Moja kosmetyczka mówiła mi w poprzedniej ciąży, że jak chce wosk to po ciąży, bo w ciąży nie robi, nie ważne czy bikini, nogi czy pachy. Tylko nie wiem z jakiego powodu.Zastanawiam się też nad woskiem, ale nie wiem dlaczego w mojej ciążowej aplikacji w rzeczach zakazanych jest właśnie depilacja woskiem... Nie wiem czy chodzi o ból, czy temperaturę lub jakieś składniki wosku...
I ja rowniez marzec ☺Ciekawe ciekawe to jeszcze bardzo wcześnie ale moze ktos sie pojawi niebawem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ufff pzeczytałam więc ja mam hybrydy ręce stopy i mam zamiar robić oczywiście nie do porodu nowoczesne hybrydy nie szkodzą
Jeśli chodzi o wosk, w ciazy jesteśmy bardziej narażone na pękanie naczynek krwionośnych więc np łydek czy ud jak się ma tendencję do pękajacych w ciazy tym bardziej się nie powinno moja kosmetyczka mi mówi, że teraz to juz muszę brazylijskie, i zacząć juz, zeby przed porodem byli gładko. Koleżanki większość robiła...ja byłam raz ale ta moja właśnie jest bardzo mało delikatna (byłam na jej urlopie u innej i wyszłam oczarowana że kosmetyczka to przyjemność a nie męka, że mozna się nie spieszyć i byc dokładna ). Tylko tamta brazylijskiego nie robi a do swojej nie pójdę- wieczny pośpiech i raz jak robiłam to myślałam ze umrę z bólu
Ps. Ja tam na dole na łyso...mąż mi powiedział, że będzie pomagał ogarnąć jak brzuchol bedzie za wielki... ale był przrażony mówiąc to...albo jak znajdę kosmetyczkę delikatna to sprobuje znowu wosk??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o wosk, w ciazy jesteśmy bardziej narażone na pękanie naczynek krwionośnych więc np łydek czy ud jak się ma tendencję do pękajacych w ciazy tym bardziej się nie powinno moja kosmetyczka mi mówi, że teraz to juz muszę brazylijskie, i zacząć juz, zeby przed porodem byli gładko. Koleżanki większość robiła...ja byłam raz ale ta moja właśnie jest bardzo mało delikatna (byłam na jej urlopie u innej i wyszłam oczarowana że kosmetyczka to przyjemność a nie męka, że mozna się nie spieszyć i byc dokładna ). Tylko tamta brazylijskiego nie robi a do swojej nie pójdę- wieczny pośpiech i raz jak robiłam to myślałam ze umrę z bólu
Ps. Ja tam na dole na łyso...mąż mi powiedział, że będzie pomagał ogarnąć jak brzuchol bedzie za wielki... ale był przrażony mówiąc to...albo jak znajdę kosmetyczkę delikatna to sprobuje znowu wosk??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
ja to widze mam szczescie natura mnie tak ubogo obdarzyła że nawet do kostiumu nie musze sie golic na nogach jak bym tydzien nie goliła to tylko ja bym to wiedziała i bo ogolnie nie widać co do zapnokci ja uwielbiam pomalowane ale hybrydy nie robie, lubie swoje króciutkie i lubie miec czesto nowy kolor
Asica66
Fanka BB :)
Szkoda ale dasz radęaaa i hybrydy tez sobie robie Dzwoniliw lasnie do mnie od lekarza ze musza mi przesunac wizyte z jutra na sobote troche mi sie smutno zrobiło
reklama
no musze nie mam innego wyjscia..4 tyg czekalam to i te dwa dni wiecej poczekamSzkoda ale dasz radę