gosiak_
Zaangażowana w BB
Piękny maluch, gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny maluch, gratuluję
Mam 10 tyg i 3 dni. Powinien być 11 ale spoko bo i tak nadrabia bo z ostatniego usg 9 tyg i 5 dni.Super! Gratuluję udanej wizyty. Ja mam to samo co ty! Czekam na poniedzialkowa wizytę jak na ścięcie... Objawy mi trochę minęły bolą mnie tylko piersi i to nie tak jak na początku. Czasem w podbrzuszu coś zaboli...
Który masz tydzień?
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Ech... empatyczna ta lekarka...Na ten bolące brzuch powiedziała że tak musi być, zbadała i wszystko jest dobrze. Z tego wszystkiego o nic nie zapytałam bo mnie zdenerwowała tym zwolnieniem, ale skoro twierdzi że do pracy mogę chodzić gdzie dzieci mają angine to pewnie okna też by pozwoliła myć ;-)
A my mamy niedowagę tzn nic nie przytyliśmy a już mamy -1kg
I ja też miałam 30 kg na plusie. Ale wszystko zeszło.Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*
Mój pracuje w szpitalu. A teraz mam aż na 1 września wizytę i będzie inny na zastępstwie o on też pracuje w szpitalu.Dziewczyny chodzicie do lekarza, który pracuje w szpitalu w którym chcecie rodzić?