reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Super! Gratuluję udanej wizyty. Ja mam to samo co ty! Czekam na poniedzialkowa wizytę jak na ścięcie... Objawy mi trochę minęły bolą mnie tylko piersi i to nie tak jak na początku. Czasem w podbrzuszu coś zaboli...
Który masz tydzień?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 10 tyg i 3 dni. Powinien być 11 ale spoko bo i tak nadrabia bo z ostatniego usg 9 tyg i 5 dni.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Na ten bolące brzuch powiedziała że tak musi być, zbadała i wszystko jest dobrze. Z tego wszystkiego o nic nie zapytałam bo mnie zdenerwowała tym zwolnieniem, ale skoro twierdzi że do pracy mogę chodzić gdzie dzieci mają angine to pewnie okna też by pozwoliła myć ;-)

Na ten bolące brzuch powiedziała że tak musi być, zbadała i wszystko jest dobrze. Z tego wszystkiego o nic nie zapytałam bo mnie zdenerwowała tym zwolnieniem, ale skoro twierdzi że do pracy mogę chodzić gdzie dzieci mają angine to pewnie okna też by pozwoliła myć ;-)
Ech... empatyczna ta lekarka... ;)

A my mamy niedowagę tzn nic nie przytyliśmy a już mamy -1kg:(

Też mam -1kg, nie wiem w sumie czemu bo jeeeeeem i nie wymiotuje. Ale nie narzekam ;) Z resztą zależy kiedy się zważę, po wypasionej kolacji było +2kg, które zniknęło następnego dnia.

Natikom żeby NFZ im zwrócił za pobyt to minimum 3 dni muszą Cię trzymać.

Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*

Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*
I ja też miałam 30 kg na plusie;). Ale wszystko zeszło;).

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie też boli brzuch z lewej strony, ale lekarz mówił ze jak bedzie dokuczac to mam wziąć nospe i odpoczywać. A okna tez można myć tylko pomalutku. Lekarz gadał tak: a jak sie spieprzysz z krzesła to noge albo rękę polamiesz. Ale ja mówię mu ze mam okna nisko. To mówi ze spoko tylko pomalutku i juz.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry