Pisała w poniedziałek że mdłości troche odpuściły. Ja też mam stracha, jestem w 7t1dTruskawka89tak bardzo mi przykro...przecież to może przydarzyć się każdej z nas...objawy typu mdłości,zawroty głowy miałaś do końca?czy było lepiej id kilku dni?ja już dawno nie byłam na wizycie a kolejna dopiero 12 sierpnia ,niby źle się czuję,mdłości itd ale po wpisie Truskawki to już zgłupiałam...
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiesz co ja byłam w 6t2d i miał 5,1 mm 3 dni póżniej na izbie przyjęć badali i było już 6.2 m. Codziennie cos przybywa i zależy chyba jak lekarz postawi znacznik czy jak to sie nazywa. Łatwo powiedzieć bo sama mam stersy ale nie martwmy się na zapas.Ja też bardzo się boję, dziewczyny czy maluszek w 6 tyg nie jest za mały jeśli ma 2,5 mm? Kompletnie się na tym nie znam... Na szczęście jutro wizyta bo mam już całą stronę pytań do Pani doktor ;-)
Ola_fasola
Moderatorka
Lavender89
Fanka BB :)
I jak Lavender89 pomógł Ci Imbifem? U mnie bez zmian to znaczy i wymioty i mdłości![]()
U mnie bez wymiotów ale mdłości jak cholera :-(
Truskawka przytulam :-(
D
Deleted member 134305
Gość
Truskawka89tak bardzo mi przykro...przecież to może przydarzyć się każdej z nas...objawy typu mdłości,zawroty głowy miałaś do końca?czy było lepiej id kilku dni?ja już dawno nie byłam na wizycie a kolejna dopiero 12 sierpnia ,niby źle się czuję,mdłości itd ale po wpisie Truskawki to już zgłupiałam...
No właśnie od niedzieli lepiej sie poczułam, ale ciąża i tak wcześniej obumarła, podobno wyglada na 7 tydz czyli juz 2 tyg chodzę z martwym zarodkiem ale brałam leki na podtrzymanie wiec dlatego nie było krwawienia. Jakoś czułam ze nic z tego i odrazu na usg widziałam ze serduszko juz nie bije.
Eh...człowiek nie wie nawet kiedy się to dzieje i co źle robi...trzymaj się kochana ,napewno będziesz niedługo znów mamusia...ale powiem ci tylko,że tym bardziej się przeraziłam,że nie krwawisz to już w ogóle skąd kobieta ma wiedzieć że coś jest nie tak?ale już rozumiem,brałaś leki podtrzymujące,bo generalnie krwawienie następuje chyba niemal natychmiast po promieniu
Asica66
Fanka BB :)
Przykro mi a myślałam że już jesteśmy bezpieczneDziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodniaczekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie
trzymam kciuki za was i za wasze maluszki
reklama
Ale mi przykro
aż się poplakalam
truskawka rozumiem doskonale co czujesz, mi pierwsza ciąża obumarła w 8 tyg a poronilam dopiero w 11 tyg przez tabletkę bo organizm nie umiał się sam oczyścić. Ja żadnych leków nie brałam na podtrzymanie ciąży ale jedyna oznaka że coś się dzieje to było zatrzymanie objawów z dnia na dzień, ból piersi, senność i mdłości minęły jak za dotknięciem różdżki. Przytulam cie mocno i na pewno zaraz znowu zostaniesz mama