reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Truskawka89tak bardzo mi przykro...przecież to może przydarzyć się każdej z nas...objawy typu mdłości,zawroty głowy miałaś do końca?czy było lepiej id kilku dni?ja już dawno nie byłam na wizycie a kolejna dopiero 12 sierpnia ,niby źle się czuję,mdłości itd ale po wpisie Truskawki to już zgłupiałam...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisała w poniedziałek że mdłości troche odpuściły. Ja też mam stracha, jestem w 7t1d

reklama
Ja też bardzo się boję, dziewczyny czy maluszek w 6 tyg nie jest za mały jeśli ma 2,5 mm? Kompletnie się na tym nie znam... Na szczęście jutro wizyta bo mam już całą stronę pytań do Pani doktor ;-)

Ja też bardzo się boję, dziewczyny czy maluszek w 6 tyg nie jest za mały jeśli ma 2,5 mm? Kompletnie się na tym nie znam... Na szczęście jutro wizyta bo mam już całą stronę pytań do Pani doktor ;-)
Wiesz co ja byłam w 6t2d i miał 5,1 mm 3 dni póżniej na izbie przyjęć badali i było już 6.2 m. Codziennie cos przybywa i zależy chyba jak lekarz postawi znacznik czy jak to sie nazywa. Łatwo powiedzieć bo sama mam stersy ale nie martwmy się na zapas.

Truskawka89tak bardzo mi przykro...przecież to może przydarzyć się każdej z nas...objawy typu mdłości,zawroty głowy miałaś do końca?czy było lepiej id kilku dni?ja już dawno nie byłam na wizycie a kolejna dopiero 12 sierpnia ,niby źle się czuję,mdłości itd ale po wpisie Truskawki to już zgłupiałam...

No właśnie od niedzieli lepiej sie poczułam, ale ciąża i tak wcześniej obumarła, podobno wyglada na 7 tydz czyli juz 2 tyg chodzę z martwym zarodkiem ale brałam leki na podtrzymanie wiec dlatego nie było krwawienia. Jakoś czułam ze nic z tego i odrazu na usg widziałam ze serduszko juz nie bije.

Eh...człowiek nie wie nawet kiedy się to dzieje i co źle robi...trzymaj się kochana ,napewno będziesz niedługo znów mamusia...ale powiem ci tylko,że tym bardziej się przeraziłam,że nie krwawisz to już w ogóle skąd kobieta ma wiedzieć że coś jest nie tak?ale już rozumiem,brałaś leki podtrzymujące,bo generalnie krwawienie następuje chyba niemal natychmiast po promieniu

reklama
Ale mi przykro:( aż się poplakalam:( truskawka rozumiem doskonale co czujesz, mi pierwsza ciąża obumarła w 8 tyg a poronilam dopiero w 11 tyg przez tabletkę bo organizm nie umiał się sam oczyścić. Ja żadnych leków nie brałam na podtrzymanie ciąży ale jedyna oznaka że coś się dzieje to było zatrzymanie objawów z dnia na dzień, ból piersi, senność i mdłości minęły jak za dotknięciem różdżki. Przytulam cie mocno i na pewno zaraz znowu zostaniesz mama:)

Do góry