reklama
Misia93
Aktywna w BB
Pierwsza ciąża [emoji4] pierwszy i trafiony [emoji12] pozytywy test wyszedł na drugi dzień spodziewanej miesiączki.Gratulacje!!które dzidzio, ktory cykl starań i pozytyw kiedy w którym dpo sie pojawił??
![]()
bertha
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża [emoji4] pierwszy i trafiony [emoji12] pozytywy test wyszedł na drugi dzień spodziewanej miesiączki.
Brawo! Jaka skuteczność
Na kiedy termin porodu ci wychodzi z ostatniej miesiączki?
Misia93
Aktywna w BB
Ja miałam w dzień miesiączki normalne bóle brzucha jak co miesiąc, natomiast jestem dzisiaj w 5 dniu opóźnienia miesiączki i boli nadal brzuch i piersiOla fasola i Misia, a miałyście jakies objawy, przeczucia??
Misia93
Aktywna w BB
Na 1 marca [emoji4]Brawo! Jaka skutecznośćzazdroszczę
![]()
Na kiedy termin porodu ci wychodzi z ostatniej miesiączki?
Ostatnia miesiączka była w dzień matki [emoji4]
bertha
Ja miałam w dzień miesiączki normalne bóle brzucha jak co miesiąc, natomiast jestem dzisiaj w 5 dniu opóźnienia miesiączki i boli nadal brzuch i piersi
Ok, a byłaś u gina juz? Chociaż po testach podejrzewam ze nie mieszkasz w Polsce?
Na ból brzucha możesz wziąć No-spa w ciąży.
Misia93
Aktywna w BB
Mieszkam w Anglii, chce się zapisać ale prywatnie do polskiego gina. Myślę żeby w przyszłym tyg się udaćOk, a byłaś u gina juz? Chociaż po testach podejrzewam ze nie mieszkasz w Polsce?
Na ból brzucha możesz wziąć No-spa w ciąży.
bertha
Mieszkam w Anglii, chce się zapisać ale prywatnie do polskiego gina. Myślę żeby w przyszłym tyg się udać
To jakiś pęcherzyk powinien byc widoczny, moze i malutki zarodek
A piersi bolały cie przed terminem @ czy dopiero po zaczęły bolec? Chyba ze zawsze przed @ cie bolały..
Misia93
Aktywna w BB
Zawsze mnie bolały, ale teraz to bolą na potęgę... dzisiaj zaczęłam 5 tydzień od ostatniej miesiączki.To jakiś pęcherzyk powinien byc widoczny, moze i malutki zarodek
A piersi bolały cie przed terminem @ czy dopiero po zaczęły bolec? Chyba ze zawsze przed @ cie bolały..
reklama