Leuksypida
Fanka BB :)
Jeśli mam skończone 35 lat i chodzę prywatnie do ginekologa to za badania prenatalne muszę płacić? Tak jedna z Was napisała. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Musisz mieć skierowanie od lekarza, który przyjmuje na NFZ.Jeśli mam skończone 35 lat i chodzę prywatnie do ginekologa to za badania prenatalne muszę płacić? Tak jedna z Was napisała. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
skierowanie dostanę w sierpniu, nie wiem czy jestem w grupie ryzyka, mam 35 latA jesteś w grupie ryzyka? Dostałaś skierowanie pod lekarza, który ma podpisaną umowę z NFZ?
No to jeśli będziesz miała skierowanie od lekarza, który otrzymuje na NFZ, to będzie za darmo. [emoji4]skierowanie dostanę w sierpniu, nie wiem czy jestem w grupie ryzyka, mam 35 lat
skierowanie dostanę w sierpniu, nie wiem czy jestem w grupie ryzyka, mam 35 lat
usg w 12 tygodniu mam miesiąc przed 35 urodzinami. Mam stresa juz z tymi testamiSwoją drogą, to z tym wiekiem, to żadne kryterium. Wg statystyk najwięcej kobiet rodzi dzieci z zespołem Downa, które nie ukończyły 35 lat.
Test Nifty powinien być na NFZ dla każdej rodzącej, bo jest najbardziej wiarygodny i nieinwazyjny.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Swoją drogą, to z tym wiekiem, to żadne kryterium. Wg statystyk najwięcej kobiet rodzi dzieci z zespołem Downa, które nie ukończyły 35 lat.
Test Nifty powinien być na NFZ dla każdej rodzącej, bo jest najbardziej wiarygodny i nieinwazyjny.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka