reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Wiecie co tak się człowiek zastanawia w takiej sytuacji czego boi się najbardziej i wydaje mi się że obecnie ja najbardziej boję się odrzucenia mojego M. Jest wspaniały kochający ale zastanawia mnie czy podświadomie nie myśli że to moja wina, że to że mną jest coś nie tak?

Dobra nie przynudzam już buziaki dla Was i kolorowych snów...
Yhym. Obawy to naturalny stan. Nie wiem jakie łączą was relacje, czy jesteście parą która dużo ze.sobą rozmawia, która może usiąść i przedyskutować pewne kwestie. Rozmowa jest najlepsza na wszelkie wątpliwości[emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
E to spoko cena, ja u swojego płace 150 plus za każde badanie 50 usg itp.

Dziewczyny, musze kupić sobie rogala do spania, w poprzedniej ciazy miałam i duzo korzystałam i pożyczyłam komuś i nie ma, miałam w zamian dostać cos innego ale prosić sie nie bede .. Takze szukam cos fajnego zeby wygodniej było spac:) polecacie cos ??

Ola, ja mam poduszkę do karmienia, z którą też śpię firmy poofi. W Warszawie można kupić na pewno w sklepie Fabryka Wafelkow. Jest super najpierw w ciąży ja z nią śpię, później na niej Karmilam, później córcia sobie leżała w Rogala a na koniec mąż wykorzystywał przy oglądaniu telewizji. Pierze się świetnie, bo można zdejmować sam pokrowiec, ale i wypełnienie prałam. Warto kupić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. No więc byłam u lekarza. Niestety tak jak myślałam brak echa serca, ciąża obumarla. Lekarz zalecił abym spróbowała samoistnego poronienia bo to 6 tydzień a przynajmniej na taki wskazywało usg. Miałam co raz mocniejsze bóle takie jak przed okresem tylko mocniejsze... po usg zaczęłam mocniej krwawic i już pierwsze skrzepy wyleciały...

Dostałam zielone światło do starania się w bieżącym nawet cyklu o ile oczywiście nie zgłoszę się na czyszczenie.

Dziewczyny czy mogę brać jakieś leki przeciwbolowe?

Gratuluję serduszek i 3mam za was wszystkie kciuki :* :* :*

Tomag wspolczuje. Nie mam przeciwskazan do nospy itp jakby mnie cos bolalo bo juz niczemu to nie zagraza... Ja juz sie oczyscilam.Jedziemy na tym samym wozku. Z tym ze mi powiedzial ze po 1 okresie moge zachodzic. Mam nadzieje ze przyjdzie jakos szybciej jak np. u Paraplu ( najlepiej w domu albo zeby chociaz brzuch przed pobolewal) zeby mozna bylo szybciej staranka zaczac. Trzymam za nas kciuki i mam nadzieje ze bedziemy na forum kwietniowek ( chociaz bym wolala majowki bo sama jestem z maja [emoji6] ) milego dnia dziewczynki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co tak się człowiek zastanawia w takiej sytuacji czego boi się najbardziej i wydaje mi się że obecnie ja najbardziej boję się odrzucenia mojego M. Jest wspaniały kochający ale zastanawia mnie czy podświadomie nie myśli że to moja wina, że to że mną jest coś nie tak?

Dobra nie przynudzam już buziaki dla Was i kolorowych snów...

Tez mialam takie mysli. Czy mi sie malzenstwo nie rozleci jak nie dam mezowi dzieci ale juz mi przeszlo. Zeby mnie rozsmieszyc to mnie zagadywal zebym nie byla taka pewna ze to moja wina bo moze jego plemnik byl krzywy. Takze nie zadreczaj sie. Wszystko bedzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane wiadomo, że nowe sytuacje, trudne sytuacje powodują niepokój. Stajemy przed czymś z czym nigdy wcześniej sie nie zetknelismy, obawiamy się reakcji najblizszych, ale i to jak my się zachowamy jest zagadką. Wierzę jednak że z jakiegoś powodu, jakiegoś.... Nie jakiegoś-z konkretnego powodu jakim jest miłość do swojej połówki, wiążemy się z nim na całe życie. Mam nadzieję że to nie tylko złudne nadzieje. Każda z.nas ma świadomość za kogo wychodzi za mąż. Wierzymy w.to że cokolwiek się wydarzy on będzie stał za nami murem. Obyśmy nigdy się nie rozczarowały.
Pomijając fakt poronienia bądź.innej nagłej tragedii, a przytaczajac przykład narodzin dziecka : wszystko się zmienia, relacje między partnerami również, najczęściej początkowo na zle, bo trzeba się odnaleźć, pozbierać ,poukładać w nowej trudnej sytuacji, najważniejsze jednak aby pokonać te słabsze dni razem mimo wielu sporów w tym momencie, aby szybko dojść do porozumienia.

Myślę że każda z kobiet na tej grupie już z conajmnie jednym dzieckiem wie o czym piszę

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. No więc byłam u lekarza. Niestety tak jak myślałam brak echa serca, ciąża obumarla. Lekarz zalecił abym spróbowała samoistnego poronienia bo to 6 tydzień a przynajmniej na taki wskazywało usg. Miałam co raz mocniejsze bóle takie jak przed okresem tylko mocniejsze... po usg zaczęłam mocniej krwawic i już pierwsze skrzepy wyleciały...

Dostałam zielone światło do starania się w bieżącym nawet cyklu o ile oczywiście nie zgłoszę się na czyszczenie.

Dziewczyny czy mogę brać jakieś leki przeciwbolowe?

Gratuluję serduszek i 3mam za was wszystkie kciuki :* :* :*
Ehhhh....a ja miałam nadzieje, ze będzie wszystko ok. Może faktycznie będzie, ale jeszcze nie w tym miesiącu. Maluszek wybrał inna datę urodzin, tak jak to któraś z marcowek napisala. Trzymamy kciuki na przyszłość :-*

A jaaaaaaa mam dzisiaj wizytę u gina i chyba z nerwów obgryzę hybrydę z pazurów hehehe Strasznie sie denerwuje!!! Tlumacze sobie, ze co ma być to będzie, ze nerwy nic nie pomogą, ale to jest silniejsze ode mnie. Nie mogę sobie z tym stresem poradzić :-(

Tomag na pewno mąż cię nie odrzuci, nie martw sie kochana na pewno za jakis czas pojawi sie u was maluszek !! Po prostu wybrał sobie inny czas zeby u was byc.

POWODZENIA DZIS WIZYTUJĄCYM :)
Nadia to twoja pierwsza wizyta ??

A ja sie wczoraj dowiedziałam że mojej bratowej siostra rodzona tez jest w ciazy i bedzie maluszek w marcu :) bratowa sie bardzo cieszy, tylko troche przerażona jak bedzie miała dwóch chrzesniaków w tym samym czasie[emoji1]

Ja dziś szykuje Klarę i jutro na tydzien daje ją do mojej mamy :) potem jedzie na tydzien do teściowej :). Także mam 2 tygodnie lenistwa bez dziecka :)

Emilja witam :)

reklama
A jaaaaaaa mam dzisiaj wizytę u gina i chyba z nerwów obgryzę hybrydę z pazurów hehehe Strasznie sie denerwuje!!! Tlumacze sobie, ze co ma być to będzie, ze nerwy nic nie pomogą, ale to jest silniejsze ode mnie. Nie mogę sobie z tym stresem poradzić :-(
Szkoda hybrydy :p
Kciuki za wizytę!

Emilja witam. Również kciuki za wiZytę

O której macie?

Ktoś jeszcze wizytuje?

Ola tylko się nie.przyzwyczaj do tej sielanki, bo niebawem bedzie podwójny sajgon hehe

Do góry