reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny po tym pobycie w szpitalu chyba jeszcze wiekszą panikarą będę :-( byla w szpitalu dziewczyna ktora przyjechała z bólami brzucha (18tydzien) dali jej luteine, jakas kroplówke i wszystko było okej a w nocy odeszły jej wody i poroniła :-(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, wyszłam dzisiaj ze szpitala, wszystko jest już w porządku :)

dżoł trzymam kciuki za Ciebie !
Ola_fasola też mam zamiar to oglądać dzisiaj ale wydaje mi się że będę oglądać z przerażeniem i dziękować Bogu, że w brzuszku jeden fasol :D
Super odpoczywaj

Dziewczyny po tym pobycie w szpitalu chyba jeszcze wiekszą panikarą będę :-( byla w szpitalu dziewczyna ktora przyjechała z bólami brzucha (18tydzien) dali jej luteine, jakas kroplówke i wszystko było okej a w nocy odeszły jej wody i poroniła :-(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej!!! W 18 tygodniu??? Matko przeciez to juz dzidzia jest, ehhh...straszne!!! Musimy być dobrej myśli :-*

Hej. Jaką u was samopoczucie? Mi jakoś nic się dzisiaj nie chce:)
Ja się czuję fatalnie trzeci dzień, mdłości mam cały czas. Migdały nie pomagają. W kuchni ledwo zupę ugotowalam tak mi wszystkie zapachy przeszkadzają. Normalnie płakać już mi się chce. Jak sobie radzicie z mdlosciami?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się czuję fatalnie trzeci dzień, mdłości mam cały czas. Migdały nie pomagają. W kuchni ledwo zupę ugotowalam tak mi wszystkie zapachy przeszkadzają. Normalnie płakać już mi się chce. Jak sobie radzicie z mdlosciami?

Iza a próbowałas imbir? Ogólnie trzeba duzo pić wody, dodawaj do porannej strarte wiórki imbiru - kup korzeń, a nie jakis instant. Ogranicz napoje gazowane i słodzone. Dobre jest tez ciepłe mleko z rana- ale nie gorace!

dzidzia jest od początku... no ale nasze prawo zobowiązuje do ratowania od 22 tygodnia
Chodzilo mi bardziej o to, ze ma juz praktycznie wykształcone części ciała i bardziej przypomina człowieka niż zarodek 5 tygodniowy. W każdym tygodniu utrata ciąży jest traumą, ale na pewno im wyzsza ciaza tym jest to trudniejsze do zaakceptowania :-(

Ostatnia edycja:

W witaminach prenatal uno jest imbir i chyba jeszcze cos co lagodzi mdlosci. Może warto spróbować

Beta z wczoraj 503 ( w pon. 1235). Jak lekarz robil usg to powiedzial zebym mu przypomniala ktory to tydzien a ja ze 6. A on na to ze napewno nie bo teraz od podzialu to sie liczy na nowo. [emoji15][emoji15] nic juz nie rozumiem [emoji26] leci co raz mniej.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beta z wczoraj 503 ( w pon. 1235). Jak lekarz robil usg to powiedzial zebym mu przypomniala ktory to tydzien a ja ze 6. A on na to ze napewno nie bo teraz od podzialu to sie liczy na nowo. [emoji15][emoji15] nic juz nie rozumiem [emoji26] leci co raz mniej.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Bliźniaki będziesz mieć! Moja kryształowa kula krzyczy! :)

Do góry