reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
IMG_6440.JPG
Tak to jest. :))

Załączniki

• IMG_6440.JPG
    IMG_6440.JPG
    212 KB · Wyświetleń: 917
Hej hej...
Ja okres dostałam uff teraz idę po jakieś tablety bo stresu wole sobie zaoszczędzic....

Moja tez cała osliniona chodzi ręce i stopy calu czas w buzi zabawki tez juz zaczyna pchać.
Przewraca się już w każdą Możliwa stronę na boki z brzucha na plecy i odwrotnie.
Gada śmieje się i nie chce spać w nocy [emoji14]

A to marcowa gwiazdeczka
1498411202-aaaaaa.jpeg

1498411249-aaaaaa.jpeg

1498411271-aaaaaa.jpeg

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
zdejmij jej tą peruke :d
moja miała fajne dlugie wloski ale jej sie wytarly i jest łysawa xD

15 tygodni skończone ;)
Z 9 marca jest...
Aga zdjelabym ale się skubana na trwałe chyba doczepila nie da rady [emoji14]
Chociaż jej jaśnieja od skóry bardzo dosłownie pod słońce blondyneczka.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mega fajna! :) ale ze spojrzenia urwisek;) na zdjęciach całkiem ciemne włoski.
Moja tez ma ciemne, dużo jak na niemowlaka, ale nie az tyle.
Moja ma 13 tygodni, a tutaj każdy tydzień i różnice widać :)

U nas jakis gorszy dzien wszystko jest zle lezec nie, jesc nie, nosic nie, smoczka nie, spac nie i caly czas jest placz. A wczoraj bylo super...za super widocznie...ehh te dzieciaki

Oo tak dawno mnie tu nie bylo a duzo do nadrabianie nie ma.
U mnie okresu brak nadal. Mlody wielki jak nie wiem bo zaraz do 8kg dociagnie szalony! Ale dlugi tez jest.no wyglada jakby mial zdecydowanie wiecej mies niz ma[emoji1]

reklama
Hejka. Oj mnie dawno tez nie było. Mialam problem z mieszkaniem. Zalało nas i z musu był remont. Mój mały rośnie jak na drożdżach. Musze go pieluchowac bo ma jakiś przykurcz (tak lekarz to nazwał). A ślini się jak nie wiem, aż całe mokre ciuszki ma, a ręki to mało nie połknie.

Karmię do tej pory piersią ale chyba niedługo będę musiała przestać gdyż w październiku będę miała operacje. Niestety wyskoczyła u mnie dosyć duża przepuchlina i jeszcze jakieś rozejscie kresy białej. Wiec nie ciekawie.

Wy tu piszecie o zabezpieczeniach a ja do tej pory zero. Byłam na kontroli u ginekologa po porodzie i wszystko niby ok. Próbowaliśmy kilka razy ale kurde nie ma tam wejścia. Uczucie jagby było tam zaszyte i bardzo boli. Nie wiem o co chodzi tym bardziej ze miałam cc.

Do góry