reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Moj dzis "szalal" w nocy co 2h jadl. Ogolnie chyba zwieksza swoje zapotrzebowanie na mleko. Ja mam troche podrażnione sutki, nie wiem kiedy przejdzie.

U nas specjalnej diety nie ma, unikam tylko smażonego i tłustego jedzenia. Wzdymajacych rzeczy nie jadam, specjalnie nie przepadam za takim jedzeniem. Ale mlody dostaje infacol 3xdziennie. Mial jakies przygody z kolka ale po i facolu juz nie ma.

A co do odbijania to moj daje czadu, niby je normalnie z piersi a jak mu sie odbije to gorzejniz tacie po piwku :p

reklama
Kurdę moje dziecko dzisiaj też nerwowe...spała w ciągu dnia może z godzinę i teraz się udało i zasnęła...złości się, chyba brzuszek znowu boli :( dajemy kropelki i ciut pomagają.

Cześć dziewczyny ! Która sie juz rozpakowała przez weekend ?? Ja kompletnie nie mam czasu na forum. Posralo sie wszystko dosłownie w chacie mam szpital mała ma sraczke m tez narzeka na brzuch i dramat mowię wam.
Mały przesypia całe dnie w nocy złe nie jest ale budzi sie kilka razy 3 razy pije butle a ze dwa tak dla checy wczoraj juz zaliczyłam noszenie i lulanie.
Z km nie wyszło nic i w koncu karmimy sie mm ale najważniejsze zeby mały zdrowo sie rozwijal

Hej dziewczyny. Moja tam póki co śpi i je i czasami marudzi;)
Wczoraj była położna u Nas. Masakra baba:/ bardziej sie interesowała Naszym mieszkaniem i ile poród kosztował niż dzieckiem.
Kazala mi werandowac dziecko.

Cześć dziewczyny ! Która sie juz rozpakowała przez weekend ?? Ja kompletnie nie mam czasu na forum. Posralo sie wszystko dosłownie w chacie mam szpital mała ma sraczke m tez narzeka na brzuch i dramat mowię wam.
Mały przesypia całe dnie w nocy złe nie jest ale budzi sie kilka razy 3 razy pije butle a ze dwa tak dla checy wczoraj juz zaliczyłam noszenie i lulanie.
Z km nie wyszło nic i w koncu karmimy sie mm ale najważniejsze zeby mały zdrowo sie rozwijal

Zdrówka dla Was!
My też mamy przewagę mm niż cyca :( ale najważniejsze, że mała mi przybiera na wadze a nie traci! :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Wczoraj urodziłam 4420g oczywiście przez cc. Lekarz po badaniu nawet nie dał mi wyboru bo u niego wychodziło 4700. Powiem że wczoraj i noc nie była taka miła ale do wytrzymania. Pokarmu nie mam a mały to głodomor.
gratuluje ;) pokarm niedlugo sie pokaze nic sie nie martw :)

reklama
Do góry