reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

W jakim mieście mieszkasz ? A health visitor nie przychodzi do ciebie teraz ? Powinien przyjść te badania genetyczne zrobić? Robił?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Była położna i z pięty trzy kropki zabierała i był health visiting service ale mówiły na temat karmienia. A kiedy następny raz przychodzą nie wiem

reklama
Ja nawet nie jem brokułów bo wole nie ryzykować. Mały jest bardzo wrażliwy na to co jem. Tu dziś było słoneczko ale teraz juz za chmury weszło. A jestem w Doncaster.

U nas dzisiaj tez pieknie. Wlasnie ide z mężem i piesami na spacer. Trzrba dupke zbierac

f2w3d5qp85p79npu.png

Moja cały dzien odsypia nocne koncerty.

U nas tez pogoda super :-) Bylismy 2.5 godz w parku i zaliczylysmy pierwsze kp poza domem. Ciężko bez poduszki ale jakoś dalysmy radę ;-)

Hej, jak u was jest z odbiciem po karmieniu? Pamietam ze z pierwszym mialam ten sam problem, nosze nosze klepie klepie i nic. Czasami jak zasnie po karmieniu to najchetniej zostawilabym go spiacego i sama tez poszla spac.
Macie jakas specjalna pozycje do tego? Zawsze udaje wam sie odbic?

Hej, jak u was jest z odbiciem po karmieniu? Pamietam ze z pierwszym mialam ten sam problem, nosze nosze klepie klepie i nic. Czasami jak zasnie po karmieniu to najchetniej zostawilabym go spiacego i sama tez poszla spac.

Karmisz piersuą? Jeśli tak to nie musisz odbijać. Jak dobrze ssie to nie łyka powietrza i nie ma co odbijać. Podnoszę go do pionu po karmieniu, ale nie zawsze beknie, to normalne :)

Moj nie zawsze odbija nawet jak sie staram. Odbijam go tylko i wylacznie przez te kupki i gazy bo piszczy chociaz i tak nie zauwazylam przez te kilka dni roznicy odkad zaczelam w ogole odbijać.
W nocy zalezy.. jak wiem ze spi mocno to go podniose na chwile odbije to ok nie to odkladam.
Tak jak mowie ja nie boje sie ze mi uleje czy zakrztusi bo nie zdarzyło mu sie normalnie. Wiec kwestia indywidualna. Bo jak masz nie odbic i czuwac i patrzec to lipa bo nie pospisz tak czy siak hehe. Moze sprobuj w dzien i poobserwuj jak reaguje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamy 19 prawie mała leży i nie ma krzyków.
Nabiałowi robimy papapa

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak z drugiej strony... Przynajmniej znasz winowajce i możesz zaradzić kolkom ;)
Najlepiej odbija tata. Nie ma to tamto. U niego beka jak stary. Ze mnie się śmieje....

Kurcze, mam mniej pokarmu. Młoda przy piersi się bardzo denerwuje, a jak zje to i tak musi dojesc albo to co odciagnelam albo butle...

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry