reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hejka. Wczoraj urodziłam 4420g oczywiście przez cc. Lekarz po badaniu nawet nie dał mi wyboru bo u niego wychodziło 4700. Powiem że wczoraj i noc nie była taka miła ale do wytrzymania. Pokarmu nie mam a mały to głodomor.
Gratulacje ;)
Pokarm jak mówią dziewczyny pojawi się ;) mnie zalało na trzecią dobę tak ze piersi nie mogłam dotknąć.

Młoda mi po 17 zasnęła i śpi cały czas a codziennie o 19 kapana jest i mamy dziś rozstrojenie systemu [emoji14]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiamy z deszczowego spacerku wszystkie bbciotki [emoji6]
1490808370-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Iskierka gratulacje[emoji3] to sie w sumie zdeka pomylili..
Nieźle.
Ale juz jestescie razem i mozecie sie tulic[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png

Iskierka gratulacje. My dziś jak i 8 rano wyjechaliśmy tak przed 20 wróciliśmy. Byliśmy w Londynie paszport małemu tymczasowy wyrobić... masakrakrycznie sie jechali... tak męczące ze szok....a powiedzcie mi, według was kiedy najwcześniej można z maleństwem latac samolotem, dodam ze lot trwa nie całe 3 godz...

Iskierka gratulacje. My dziś jak i 8 rano wyjechaliśmy tak przed 20 wróciliśmy. Byliśmy w Londynie paszport małemu tymczasowy wyrobić... masakrakrycznie sie jechali... tak męczące ze szok....a powiedzcie mi, według was kiedy najwcześniej można z maleństwem latac samolotem, dodam ze lot trwa nie całe 3 godz...
Ja lece z malym juz w lipcu [emoji108]

Myślę ze 2-3mies tak optymalnie na pierwszy lot.. moi znajomi mowia ze lepiej z takim bobasem bo przespi caly lot niz z wiekszym ktory cały czas chce być w ruchu i ciężko go utrzymac w jednym miejscu.
Wiec myślę ze nie ma czego sie bac [emoji6] tylko wszystko ogarnac tyle rzeczy zabrac omg.. wybrac co potrzebne co zbedne.. ja sie boje tego najbardziej. [emoji57][emoji57][emoji57] tym bardziej ze lece w jedna strone sama [emoji57]

reklama
Myślę ze 2-3mies tak optymalnie na pierwszy lot.. moi znajomi mowia ze lepiej z takim bobasem bo przespi caly lot niz z wiekszym ktory cały czas chce być w ruchu i ciężko go utrzymac w jednym miejscu.
Wiec myślę ze nie ma czego sie bac [emoji6] tylko wszystko ogarnac tyle rzeczy zabrac omg.. wybrac co potrzebne co zbedne.. ja sie boje tego najbardziej. [emoji57][emoji57][emoji57] tym bardziej ze lece w jedna strone sama [emoji57]

Czyli jakby mały miał miesiąc to by było za wcześnie???

Do góry