reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hejka. Wczoraj urodziłam 4420g oczywiście przez cc. Lekarz po badaniu nawet nie dał mi wyboru bo u niego wychodziło 4700. Powiem że wczoraj i noc nie była taka miła ale do wytrzymania. Pokarmu nie mam a mały to głodomor.
Gratulacje ;)
Pokarm jak mówią dziewczyny pojawi się ;) mnie zalało na trzecią dobę tak ze piersi nie mogłam dotknąć.

Młoda mi po 17 zasnęła i śpi cały czas a codziennie o 19 kapana jest i mamy dziś rozstrojenie systemu [emoji14]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiamy z deszczowego spacerku wszystkie bbciotki [emoji6]
1490808370-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Iskierka gratulacje[emoji3] to sie w sumie zdeka pomylili..
Nieźle.
Ale juz jestescie razem i mozecie sie tulic[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png

Iskierka gratulacje. My dziś jak i 8 rano wyjechaliśmy tak przed 20 wróciliśmy. Byliśmy w Londynie paszport małemu tymczasowy wyrobić... masakrakrycznie sie jechali... tak męczące ze szok....a powiedzcie mi, według was kiedy najwcześniej można z maleństwem latac samolotem, dodam ze lot trwa nie całe 3 godz...

Iskierka gratulacje. My dziś jak i 8 rano wyjechaliśmy tak przed 20 wróciliśmy. Byliśmy w Londynie paszport małemu tymczasowy wyrobić... masakrakrycznie sie jechali... tak męczące ze szok....a powiedzcie mi, według was kiedy najwcześniej można z maleństwem latac samolotem, dodam ze lot trwa nie całe 3 godz...
Ja lece z malym juz w lipcu [emoji108]

Myślę ze 2-3mies tak optymalnie na pierwszy lot.. moi znajomi mowia ze lepiej z takim bobasem bo przespi caly lot niz z wiekszym ktory cały czas chce być w ruchu i ciężko go utrzymac w jednym miejscu.
Wiec myślę ze nie ma czego sie bac [emoji6] tylko wszystko ogarnac tyle rzeczy zabrac omg.. wybrac co potrzebne co zbedne.. ja sie boje tego najbardziej. [emoji57][emoji57][emoji57] tym bardziej ze lece w jedna strone sama [emoji57]

reklama
Myślę ze 2-3mies tak optymalnie na pierwszy lot.. moi znajomi mowia ze lepiej z takim bobasem bo przespi caly lot niz z wiekszym ktory cały czas chce być w ruchu i ciężko go utrzymac w jednym miejscu.
Wiec myślę ze nie ma czego sie bac [emoji6] tylko wszystko ogarnac tyle rzeczy zabrac omg.. wybrac co potrzebne co zbedne.. ja sie boje tego najbardziej. [emoji57][emoji57][emoji57] tym bardziej ze lece w jedna strone sama [emoji57]

Czyli jakby mały miał miesiąc to by było za wcześnie???

Do góry