reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

A przeprowadzka juz była?

f2w3d5qp85p79npu.png
Niestety nie, czekaliśmy na wypłatę ale w między czasie od męża mama ponownie trafiła do szpitala i lekarz powiedział ze w ciągu dwóch tyg musi mieć operacje na kręgosłup inaczej będzie sparaliżowana od pasa w dol, a niestety jego rodzice powiedzieli ze następnym razem do lekarza bo teraz nie maja pieniędzy. Maz powiedział ze im wysle ale nie prędzej jak w środę bo musimy zobaczyć ile nas paszport przyjdzie i musi koledze zapłacić za zawiezienie nas. Owszem chce sie przeprowadzić i być na swoim aby trochę odpocząć ale jak nie ma możliwości finansowej narazie to musimy czekać...

reklama
Hej hello :D
My jak zwykle nocka spokojna tylko cyckowe przebudzanko :)
Wczoraj też wieczór marudny ale bez tego strasznego płaczu ...
Okaże się że faktycznie nabiał nie powróci do mojej diety :(

Co do kichania, dokładnie - noworodki kichają chrumkają itp - to całkowicie normalne :)

Mnie pęcherz też pękł na łóżku...
Najpierw ból a potem czuje jak coś mi leci i do męża mówię , chyba wody mi odchodzą - zagląda pod kołdre i mówi - chyba??
Jak wstałam to się ze mnie polało i też najpierw miałam napad śmiechu przy którym leciało coraz bardziej . Aż nagle złapały mnie takie drgawki że na nogach ciężko było mi ustać - szczerze delikatny strach o co kaman. Później okazało się że tak czasem jest. Byłoby pewnie spokojniej jakby nie to że lunęła później ze mnie krew i zanim zdażyłam cokolwiek wydusić karetka była już zamówiona. Na moje nieszczęście szpital ltóry wybrałam nie miał miejsc i przewieźli mnie gdzie indziej, takim o to cudem ominęło mnie wspaniałe znieczulenie :(

Pokaże wam moją trójce świętą :)

Najstarszy Dawido :

Córa Sandra :

A to najmłodsza marcóweczka 2017
W szpitalu piersza doba:

Zaraz po powrocie do domku:

A tu z wczoraj mój zezolec :

najlepiej u mamy na nogach :

Miłego dzionka :)

Belusia jakby to była alergia ma mleko to efekty byś po 2-3 tyg widziała, także to raczej zbieg okoliczności. No i musiałabyś odstawić wszystko a solidnie z mlekiem, wszystkie ciastka, słodycze, masło, wszystko co ma mleko w proszku, serwatkę itp inaczej efektu by nie było przy alergii na białka mleka.

Mam nadzieje ze jest jak mówisz ;)
Może faktycznie zbieg okoliczności.
Na razie jednak pozostanę przy eliminacji nabiału.
Zobaczę jak dalej a najwyżej za tydzień po mału zacznę znowu jeść.
Nie znam się zupełnie na tym bo nie miałam takich problemów i jestem zupełnie ciemna w tym temacie ;)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nie, czekaliśmy na wypłatę ale w między czasie od męża mama ponownie trafiła do szpitala i lekarz powiedział ze w ciągu dwóch tyg musi mieć operacje na kręgosłup inaczej będzie sparaliżowana od pasa w dol, a niestety jego rodzice powiedzieli ze następnym razem do lekarza bo teraz nie maja pieniędzy. Maz powiedział ze im wysle ale nie prędzej jak w środę bo musimy zobaczyć ile nas paszport przyjdzie i musi koledze zapłacić za zawiezienie nas. Owszem chce sie przeprowadzić i być na swoim aby trochę odpocząć ale jak nie ma możliwości finansowej narazie to musimy czekać...
W jakim mieście mieszkasz ? A health visitor nie przychodzi do ciebie teraz ? Powinien przyjść te badania genetyczne zrobić? Robił?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anka dziecko kichaniem oczyszcza nosek.

Zjadłam wczoraj na próbę brokuły. Nie był to dobry pomysł. Młoda się preżyła, więc brokuły odpadają. Przeżyje. Trudno. Za jakiś czas znowu spróbuję.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do nietolerancji mleka krowiego...wczoraj wypiłam szklanke. Ewka miała kolkę od 19 do 4 rano...dziś mieliśmy wizytę patronazowa. Pediatra kazała odstawić nabiał.

Młoda chyba dobrze przybiera na wadze. W dniu wypisu miala 2920. Dziś (15dzien) 3280. To prawidłowy przyrost ? Lekarz nie skomentował.

reklama
Do góry