reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mnie w ogóle nie bolalo obkurczanie macicy.

Katherine ja na żelaznej z wykupiona położną, zakończone CC przez odklejajace się łożysko.

Ja myslalam że znosnie wyglądam po porodzie, dopóki na zdjęciach się nie zobaczylam, a siostra rodzona w pierwszej chwili mnie nie poznała;)

reklama
W Poznaniu w szpitalu tez kapią od razu. Na drugi dzien po porodzie w zasadzie moja mała kąpana była dwa razy. Zobaczymy jak bedzie tym razem

Jeju no solidnie sobie życzą :/ najgorzej jak pózniej cc trzeba jednak, jak Ty miałaś. Ale niestety nigdy nie przewidzimy.
Tam gdzie ja będę rodziła rownież nie kapią.

Jeju no solidnie sobie życzą :/ najgorzej jak pózniej cc trzeba jednak, jak Ty miałaś. Ale niestety nigdy nie przewidzimy.
Tam gdzie ja będę rodziła rownież nie kapią.
Dokładnie. Chociaż u mnie dobrze wyszło z ta położną, bo raz ze nie było salek wolnych, ona mi zaklepala, dwa podała mi znieczulenie przy rozwarciu na 1 palec, a nie powinna no i na sali operacyjnej tez ze mną była, robiła zdjęcia maluszka i tacie go wyniosła :)

reklama
Dziewczyny po porodzie wy też macie tak mocne te skurcze macicy? Wiem że norma ale mnie to boli i czuje dosyć wyraźnie szczególnie jak siedzę i karmie to każdy skurcz dosłownie [emoji54][emoji54][emoji54]

Norma - przy karmieniu wydziela się oksytocyna odpowiedzialna właśnie za skurcze :) Też mam podczas karmienia, ale nie jest to jakiś wielki ból, taki dyskomfort, pulsowanie.

Anik, w szpitalu już kąpali? To wcześnie. Ja mojego dopiero po tygodniu wykąpałam. Nawet zadowolony był.

My tak samo, w 6 dobie chyba. W szpitalu po cięciu był tylko obtarty.

Do góry