reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja spokojnie czekam do 23 ;)
tez liczylam ze spokojnie doczekam ale kazali mi sie juz przygotowac na wszystko :p az lozeczko do konca ogarnelam xD
7669485_20170315_123614.jpg

U nas od kilku dni jest non stop wołanie o jedzenie. Na jedno "posiedzenie" bardzo często jedna pierś to małoo_O
Z kolei nocami mam pobudki z zegarkiem w ręku co 3 godziny. Nawet budzika już nie nastawiam.
A efekty widać - ubranka na 56 zrobiły się jakby trochę przyciasnawe. I zaczęły się pojawiać fałdeczki ;)

Ja też w weekend się biorę za łóżeczko. Pościel wyprana wiec mogę już działac. Położna dzis mówiła że mam dużo chodzic po schodach, skakać na pilce i się nie oszczędzać. Ale ja zaciskam nogi i chce do poniedziałku wytrzymać bo jednak 38tc to jakoś za wcześniej. Boję się że coś może być nie tak. Wolę jeszcze pochodzić.

Ja w pon ogarniam lozeczko a dokladnie musze je rozebrac i wyprac bo jest caly czas ubrane bo chcialam zob jak bedzie wygladac i tak zostało [emoji3]
I przescieradelka do wozka i gotowe[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png

reklama
Do góry