reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie wszyscy mówili że urodze 16 marca w urodziny dziadka.. ja stanowczo mówiłam że napewno będzie wcześniej.. na to wyjdzie że faktycznie tak urodzę jak dostanę skierowanie na 15-go:)

oar8xzkrhgscy4jp.png

reklama
Witam się z rana. Która dzisiaj rodzi? MamaMarlena może Ty?
Jolka i jak dzisiaj? Ja wystrzegam się szpitali w weekend bo wtedy nic nie robia bo jeden lekarz na kilka oddziałów i robią coś jak muszą. Ta dziewczyna wkoncu urodziła? Mi się wydaje, że mam duży próg bólu ale itak wolę cc niż poród sn.

Ja wczoraj wykorzystałam ostatni weekend przed porodem i wybrałam się do fryzjera. Farbowanie i strzyżenie. 2 godz tylko dla siebie- raj!
Ale mi nogi puchnal od kilku dni. Wieczorem takie banie ze szok. Wy też tak macie?

Ja tak samo odwiedziłam fryzjera bo stwierdziłam, że później przez jakiś czas ciężko mi się będzie wyrwać na dłużej.

A co do puchniecia to też już zaczynam. Mam nadzieję, że jeszcze chociaż tydzień wytrzymam.

Ale czemu Aga sie boisz, ze zaczniesz wcześniej? Ja to bym nawet tak chciała. Przynajmniej bym tak nie wyczekiwała:)

Mama a nie lepiej obronić sie już po porodzie?

MamaMarlena to może razem będziemy rodzić bo ja jakoś 15,16 bede:-) ja w nocy od paru dni miewam skurcze. W dzień to samo. Ale po nospie mijają albo się wyciszaja na trochę.

Iskierka a Ciebie coś bierze na poród? Który to masz tydzień?

Justyna a jakie miałaś znieczulenie?

Kat aleś mnie zestresowala z tym porodem. Ja boję się, że coś przegapie i zajadę a tam już rozwarcie .

Aga czyli dzisiaj pierwsza noc na swoim? Życzę samych pięknych chwil w nowym mieszkaniu. A u Nas plany standardowe: obiad, lekcje, spacer i odpoczynek.

Anik a Wy jeszcze w szpitalu? Jak się macie?

Ale czemu Aga sie boisz, ze zaczniesz wcześniej? Ja to bym nawet tak chciała. Przynajmniej bym tak nie wyczekiwała:)

Mama a nie lepiej obronić sie już po porodzie?
bo mąż mi akurat wraca do sił po tej chorobie i te kilka dni to dla niego naprawdę zbawienie :D
no ale jak sie zacznie wczesniej to nic nie poradzę ;) nóg nie zacisnę przeciez nie?:D
poza tym to mieszkanie ogarnelismy i sie przeprowadzamy i mam nawał gości ;P a weź ich nagle odwołuj ;P

MamaMarlena to może razem będziemy rodzić bo ja jakoś 15,16 bede:-) ja w nocy od paru dni miewam skurcze. W dzień to samo. Ale po nospie mijają albo się wyciszaja na trochę.

Iskierka a Ciebie coś bierze na poród? Który to masz tydzień?

Kat aleś mnie zestresowala z tym porodem. Ja boję się, że coś przegapie i zajadę a tam już rozwarcie .

Aga czyli dzisiaj pierwsza noc na swoim? Życzę samych pięknych chwil w nowym mieszkaniu. A u Nas plany standardowe: obiad, lekcje, spacer i odpoczynek.
tak, pierwsza noc na swoim :)

reklama
Do góry