Jolka112
Fanka BB :)
Nie dali dupki jedne :-\ nospe tylko i czopki rozkurczajace . dalej krzyczy....A znieczulenia nie moja jej podać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dali dupki jedne :-\ nospe tylko i czopki rozkurczajace . dalej krzyczy....A znieczulenia nie moja jej podać?
Kolo mnie tez rodzaca dawala koncert na caly oddzial myslalam ze moze juz konczy i dlatego tak boli a jak sie okazalo poprostu lubila krzyczec bo nadal byla w I fazie porodu. Myslalam ze ja tez bede ale nie... ja poprostu jęczalam cicho z bolu ale nie krzyczalam... to nie boli tak by krzyczec... to jest bol mocny ale trwa z minute i trzeba wytrzymac... nie wiem skad te krzyki... polizna nam opowiadala ze kiedys jedna tak krzyczala by mąż widzial jak cierpi... wyprosili męża to przestala