agnieszkaala
Fanka BB :)
Kulka ja jak widać nie ekspert ale mnie bóle pachwiny dopadają jak dużej pochodzę albo więcej autem pokieruje. A tak to mnie w środku boli, jakby mi dziecko już chcial9 wyjść i ten ból wtedy taki mega klujacy jest.
Babymamusia fajnie się czyta takie opisy.
Anik mój też dopiero w domu się wykaże. Jak będę w szpitalu to tylko ten dzień podczas cc chce żeby był a potem.niech chodzi do pracy. Jak będę w domu to bardziej mi się przyda.
Apricort w szpitalu biorą te dzieci za grzbiet jak koty więc na pewno Twój mąż jest 100 razy delikatniejszy mały w razie co zaprotestuje. Mówisz głosik ma? Domaga się uwagi jak to chlopcy;-) oni lubią pieszczochy;-))
MamaMarlena mam to samo. Niby trzecia ciaza a jakże inną. Czuje się zrezorientowana.
Jolka no właśnie uznałam też, że za słabo boli jak na te skurcze właściwe.
Aga ja też najgorzej na wieczór się czuje i w weekendy
Babymamusia fajnie się czyta takie opisy.
Anik mój też dopiero w domu się wykaże. Jak będę w szpitalu to tylko ten dzień podczas cc chce żeby był a potem.niech chodzi do pracy. Jak będę w domu to bardziej mi się przyda.
Apricort w szpitalu biorą te dzieci za grzbiet jak koty więc na pewno Twój mąż jest 100 razy delikatniejszy mały w razie co zaprotestuje. Mówisz głosik ma? Domaga się uwagi jak to chlopcy;-) oni lubią pieszczochy;-))
MamaMarlena mam to samo. Niby trzecia ciaza a jakże inną. Czuje się zrezorientowana.
Jolka no właśnie uznałam też, że za słabo boli jak na te skurcze właściwe.
Aga ja też najgorzej na wieczór się czuje i w weekendy