reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka ja jak widać nie ekspert ale mnie bóle pachwiny dopadają jak dużej pochodzę albo więcej autem pokieruje. A tak to mnie w środku boli, jakby mi dziecko już chcial9 wyjść i ten ból wtedy taki mega klujacy jest.

Babymamusia fajnie się czyta takie opisy.

Anik mój też dopiero w domu się wykaże. Jak będę w szpitalu to tylko ten dzień podczas cc chce żeby był a potem.niech chodzi do pracy. Jak będę w domu to bardziej mi się przyda.

Apricort w szpitalu biorą te dzieci za grzbiet jak koty więc na pewno Twój mąż jest 100 razy delikatniejszy:-D mały w razie co zaprotestuje. Mówisz głosik ma? Domaga się uwagi jak to chlopcy;-) oni lubią pieszczochy;-))

MamaMarlena mam to samo. Niby trzecia ciaza a jakże inną. Czuje się zrezorientowana.

Jolka no właśnie uznałam też, że za słabo boli jak na te skurcze właściwe.

Aga ja też najgorzej na wieczór się czuje i w weekendy:-D

reklama
Zobaczymy jak sie mój spisze:)
U mnie dziwnie odwiedziny w szpitalu wiec długo tez z Nami nie bedzie, chyba ze to nie dotyczy ojców, ale tego sie dopiero na miejscu dowiem.
Ja zaczynam sie bać jak to ogarnę jak pampera zmienię, niby byłam na SR ale jakoś tak inaczej:p nawet filmiki pooglądałam :D

my już po wizycie...i idę dziś do szpitala...
Ciśnienie mam bardzo wysokie, wód naprawdę mało, dziecko słabo się rusza. Jest groźnie i martwię się
:(
Oprócz tego szyjka już krótka, rozwarcie 2cm, główka bardzo nisko.

Jolka112 powodzenia.. Szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania..:-) :)

oar8xzkrhgscy4jp.png

Ania gratulacje!!! Fajny maluszek i te bujne włosy.

Jola powodzenia.

Dziewczyny mam pytanko. Chcę wyprac pościel do łóżeczka i nie wiem czy ochraniacz i organizer też prac.

reklama
Ania gratulacje wkoncu sie doczekalas! :)

Moj maz na porodowce glosniej plakal jak zobaczyl syna niz ja jak mialam skurcze, sie polozne smialy

Ja ochraniacz wyprasowalam a organizera nie mam. Dzieciaczek jak narazie wszystko super :) mnie tylko wkurza krocze bo usiasc nie moge.

Do góry