reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja też o wszystkich bólach tak mówię w końcu na tym etapie ma prawo boleć [emoji3]Namęczysz sie Baby:/ strasznie Ci współczuje!
U mnie ok, nie rodzę jeszcze czas ale ja przekonana ze wytrzymam do terminu. Trochę mnie brzuch jak na okres boli, ale to chyba normalne w tym czasie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
U mnie gorszy okres, ale taki w głowie raczej :/
Co do tematu lewatywy to u mnie w szpitalu proponują lewatywkę przed przyjęciem na oddział w izbie przyjęć, jest specjalnie pomieszczenie do przebrania, zrobienia lewatywy itp. Można odmówić oczywiście Ja będę chciała, jeśli nie pojadę z 6 cm rozwarciem tam hehe
baby ja też chyba by z takim skurczami została już w szpitalu... nie ma możliwości, żeby podali już oxy czy coś? jak Ty się męczysz
U mnie gorszy okres, ale taki w głowie raczej :/
Co do tematu lewatywy to u mnie w szpitalu proponują lewatywkę przed przyjęciem na oddział w izbie przyjęć, jest specjalnie pomieszczenie do przebrania, zrobienia lewatywy itp. Można odmówić oczywiście Ja będę chciała, jeśli nie pojadę z 6 cm rozwarciem tam hehe
baby ja też chyba by z takim skurczami została już w szpitalu... nie ma możliwości, żeby podali już oxy czy coś? jak Ty się męczysz
Ciężko to stwierdzić co się przyczyniło, chyba lęk i panika przed porodem i tym co będzie potemA czemu Paulyna masz gorszy czas?
anik.
Mama Krzysia :)
Dasz radę. Wszystkie damy [emoji4] ale doskonale Cię rozumiem. Ja też mam obawy jak się ogarniemy, ale jestem dobrej myśli. I Ty też bądź [emoji4]Ciężko to stwierdzić co się przyczyniło, chyba lęk i panika przed porodem i tym co będzie potem
Przed pierwszym porodem to w ogóle miałam takiego stracha, że masakra. Teraz już wiem co mnie czeka więc jest lepiej. Nie będzie tak źle zobaczysz [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasem tez panika bierze i gorszy nastroj, mysle ze to hormony. Co prawda jeden porod mam za soba ale mam takie dni ze ogarnia mnie lęk. Ostatnio w nocy jak nie moglam zasnac, popłakałam sie namyśl o tym jakbym umarła, ze zostawie dzieci i jak one bez mamy dadzą sobie rade. Ale jak napisalam wyzej wydaje mi sie ze to hormony.
Moj maz twierdzi ze dzis urodze, nic sie narazie nie zapowiada zeby tak bylo
Moj maz twierdzi ze dzis urodze, nic sie narazie nie zapowiada zeby tak bylo
reklama
Ja się boję porodu, bo ja siłami natury Momentami chciałabym cesarskie cięcie chyba , ale moja przepuklina wskazaniem nie jest. Jakoś muszę dać radę
Męża przenieśli do drugiej firmy całe szczęście, po porodzie bierze l4 na mnie
Męża przenieśli do drugiej firmy całe szczęście, po porodzie bierze l4 na mnie