katherinne
Fanka BB :)
Na szczęście jutro już wraca, więc może zdąży. Wzięłam sobie nospę, wymoczyłam się w ciepłej wodzie i mam nadzieję, że skurcze na razie ucichną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz mi troche minelo.. z 30 min bolało... byle do 14.03No to moze juz tez niedługo twoja kolej.moze sie szyjka skraca juz?
Ja mam ataki i boli mnie prawy jajnik masakrycznke przy nich
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień, ale on coś nie bardzo chce o tym rozmawiać. Pytałam kilka razy to mnie zwodził i powiedział tylko, że zobaczymy później. A moje obawy skomentował tak, że nie muszę mieć tak jak mama, ale u mnie strach został dalej. Boję się bo u mamy na cc było już za późno i pokaleczyli małą. Połamane obojczyki i główka poobijana. Było też podejrzenie niedotleniania.
No nie zająć,tym bardziej ze chcemy dziś coś z mężem zacząć działać aby mały w tym tyg sie pojawił...w końcu 2 marca mam termin a wole uniknąć przebijania wód płodowych...ja sie tak mecze bo mi ten brzuch strasznie ciągnie i coraz gorzej mi sie oddycha tak jakby ktoś ściskał mnie za gardło...ja tez wole kąpiel w wannie ale niestety współlokator zepsuł baterie i trzeba poczekać aż wymienia bo sie nie da odkręcić...Nie no.. ja prysznic normalnie.. [emoji108] tylko ostatnio jak kąpiel brałam to za mało miejsca żeby się zrelaksować i taka lipa trochę wyszła że bardziej się ogimnastykowalam niż zrelaksowalam..
Mi też nie wygodnie ale muszę bo inaczej się nie czysta czuje jakoś tak mam.. [emoji23] głupio o tym mówić wiem.. sorka.
Odpocznij Ania.. prasowanie nie zając [emoji111]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom