reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

To pierwsze dajcie poprostu "chrześcijańskie" a następne jakie tam juz chce i tak nie będzie tego używał na codzien.

My dajemy na 99% Julian, bralismy pod uwage jeszcze tak na poważnie Leo ale mi przeszkadza że wszyscy beda myśleli ze ma na imię Leon (tego imienia jakos nie trawie).
A tak to ja kompletnie bez pomysłu na chłopaka, chyba ze jak zobacze to mnie olśni.

Ja dzis od rana bez sil bylam nic mi sie nie chcialo, a jak odebralam pierworodnego z przedszkola to do sklepu, obiad, babeczki upiekliśmy i cala kuchnie wysprzątałam :) i dalej mysle co by tu wysprzatac, chyba sobie poodkurzam

reklama
Justyna bylam w toalecie mam to co Ty! Zywa krew na papierku w sluzie i malutki skrzepik. Polizna odpisala smsa ze moge podjechac na IP sprawdzic czy wszystko w porzadku... ja 38tc i 5 dni...
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać co Ci powiedzieli . Mnie nadal regularnie boli brzuch ale dużo słabiej, ciekawe czy w nocy się akcja nie zacznie.

Jeszcze mojego doktora zapytalam czy jechac z tym na IP czy czekac na skurcze albo jakbym krwawila jak przy okresie - powiedzial ze czekac. Ta wersja bardziej pasuje mężusiowi bo dzis mecz heh...
Mysle ze poczekam...
Połozna bala sie wziasc odpowiedzialnosc za to krwawienie a doktor sie nie bał...

Ojejjjj.. ale wam super lada moment będziecie mieć to już za sobą i małego na raczkach. [emoji7] oby łatwo wam poszło. [emoji108][emoji108][emoji108]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm... ciesze sie ze jeszcze nie panikuje ale nadal nie wiem kiedy to nastapi jednak to wydaje sie bardzo blisko... :) nie ma jak to sobie isc z wlasnej woli do szpitala ;)

reklama
Do góry