reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No dziewczyny szalejecie:) jeszcze mężowi plany pokrzyzujesz :p

Ja mam jedno imie wiec reguły nie ma. Moze jedno to dla Was tez rozwiązanie.

U mnie teraz bardzo nieregularne skurcze i ta niepewność jest najgorsza. Nie wiemy co ze sobą zrobić z m. bo ciągle siedzę z aplikacja i zaznaczam skurcze;)
Ja tez zapisalam skurcz wlasnie ale nakartce ;) tylko co dla mnie to bol jak na okres grymas na twarzy mi sie pojawia od tego ale widze ze mala sie rusza moze to przez nia :oo:

Chyba nie ma co komentować. Ania Twoje życie, sama tak wybrałaś i teraz trzeba ponieść konsekwencje.
Ja bym wybrała imie uniwersalne zeby problemów nie było, ale pewnie bedzie tak jak pisze babymamusia po czym Ty trochę ponarzekasz, ale i tak przejdzie.

Ja po wizycie! GBS pobrane, za tydzień wynik. U dzidzi i u mnie wszystko dobrze. Córka 2400, ma sie dobrze:)
tyle samo nasze dzieciaczki waza ;)

Ja osobiscie mam jedno imie. rodzice stwierdzili ze mam dlugie imie i nazwisko, wiec bede miala wiecej pisania w urzędach.

Synek bedzie mial jedno, nie wiem w sumie po co to drugie jest.

Ja osobiscie mam jedno imie. rodzice stwierdzili ze mam dlugie imie i nazwisko, wiec bede miala wiecej pisania w urzędach.

Synek bedzie mial jedno, nie wiem w sumie po co to drugie jest.
To może tez dobre rozwiązanie, jedno imię...tylko ze u mnie każdy w rodzinie ma dwa. I ja tez mam dwa...ale to zawsze lepsze wyjście z sytuacji...i nie będzie problemu, u niego w religii Gabriel tez występuje a u nas tak samo...u mnie mały zaczął sie ruszać i przeciągać...ale dziś mnie spanie bierze. Dwie godziny spałam i znowu mnie meczy, mama do mnie ze muszę zacząć coś robić aby mały szybciej przyszedł, a ja jej mowię do poniedziałku poczekam a w poniedziałek jak nic nie będzie to po wizycie u konsultanta zakupy...itp a jak to nie pomoże to wtedy w grę w chodzi seks... wole jednak uniknąć cc a uniknę jak mały sie po terminie nie urodzi...bo coś położna wspominała o cc a ja wole sn.

reklama
Do góry