Ania020317
Fanka BB :)
Tak ale muszę jeszcze drugie wybrac chyba ze zostaniemy tylko przy jednym...będzie Gabriel, tylko z reguły każdy ma dwa imieniaAnia ale Ty chciałaś Gabriel?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale muszę jeszcze drugie wybrac chyba ze zostaniemy tylko przy jednym...będzie Gabriel, tylko z reguły każdy ma dwa imieniaAnia ale Ty chciałaś Gabriel?
Pora na Bobasa
Ja tez zapisalam skurcz wlasnie ale nakartce tylko co dla mnie to bol jak na okres grymas na twarzy mi sie pojawia od tego ale widze ze mala sie rusza moze to przez niaU mnie teraz bardzo nieregularne skurcze i ta niepewność jest najgorsza. Nie wiemy co ze sobą zrobić z m. bo ciągle siedzę z aplikacja i zaznaczam skurcze
Ja w nocy na kartce, na IP na teczce a teraz tablet i tak od 3 w nocy, masakra jakaśJa tez zapisalam skurcz wlasnie ale nakartce tylko co dla mnie to bol jak na okres grymas na twarzy mi sie pojawia od tego ale widze ze mala sie rusza moze to przez nia
tyle samo nasze dzieciaczki wazaChyba nie ma co komentować. Ania Twoje życie, sama tak wybrałaś i teraz trzeba ponieść konsekwencje.
Ja bym wybrała imie uniwersalne zeby problemów nie było, ale pewnie bedzie tak jak pisze babymamusia po czym Ty trochę ponarzekasz, ale i tak przejdzie.
Ja po wizycie! GBS pobrane, za tydzień wynik. U dzidzi i u mnie wszystko dobrze. Córka 2400, ma sie dobrze
To może tez dobre rozwiązanie, jedno imię...tylko ze u mnie każdy w rodzinie ma dwa. I ja tez mam dwa...ale to zawsze lepsze wyjście z sytuacji...i nie będzie problemu, u niego w religii Gabriel tez występuje a u nas tak samo...u mnie mały zaczął sie ruszać i przeciągać...ale dziś mnie spanie bierze. Dwie godziny spałam i znowu mnie meczy, mama do mnie ze muszę zacząć coś robić aby mały szybciej przyszedł, a ja jej mowię do poniedziałku poczekam a w poniedziałek jak nic nie będzie to po wizycie u konsultanta zakupy...itp a jak to nie pomoże to wtedy w grę w chodzi seks... wole jednak uniknąć cc a uniknę jak mały sie po terminie nie urodzi...bo coś położna wspominała o cc a ja wole sn.Ja osobiscie mam jedno imie. rodzice stwierdzili ze mam dlugie imie i nazwisko, wiec bede miala wiecej pisania w urzędach.
Synek bedzie mial jedno, nie wiem w sumie po co to drugie jest.