reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dacie rade to samo przychodzi, ja przy pierwszym tez miałam obawy ze dadzą mi dziecko a ja nie będę wiedziała co z nim mam zrobić :p

Rozstępów puki co nie mam, ale bardzo sumiennie się smaruje. Przy pierwszej ciąży dostałam na piersiach i na boczkach(głównie przez przytycie większe chyba) ale nie ma jakoś dużo tego i jak zbladły to kompletnie tego nie widzę. Ale smarowanie uważam że dużo daje a poza tym mam sumienie czyste że zrobiłam wszystko co mogłam :p
A to mój brzuch :) już mam wrażenie ze powoli opada szczególnie na wieczór.
IMG_0655.JPG

Załączniki

• IMG_0655.JPG
    IMG_0655.JPG
    292,7 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Hej Dziewczyny ! :D
Ale się tu dzieje od wczoraj !
Sorka za brudne lustro :p
20170217_144852.jpg

Kleinekatia super, że coś się dzieje to już Twój czas !! Zaraz będziesz mieć to za sobą i zdawać nam relacje, że wcale nie było tak źle ! :D

Babymamusia ale super wyglądasz, nie przejmuj się rozstępami, znajome mówiły, że jak się smaruje to po ciąży z czasem bledną i w ogóle ich nie widać no chyba, że to wręcz bruzdy ale pewnie nie :) smaruj smaruj smaruj. A co ten Twój pali? Ziele? hehe mój jara ale jest opiekuńczy, dużo pracuje i w ogóle jest między nami dobrze także niech się chłop zrelaksuje i będzie zadowolony, a nie marudził i męczył dupę :p

Ewciiik trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) <3

KulkaMM kciuki !!

Alexhi, Mama_90 ale z Was laski :D Seksi Mamy !!

Załączniki

• 20170217_144852.jpg
    20170217_144852.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 388
Mi sie udało na 30 min może zdrzemnąć teraz prysznic bo tak od tygodnia strasznie mnie poty oblewają, jeszcze nigdy tak mnie nie oblegały a tu coś okropnego. Mój pali jedynie zwykle fajki...chociaż tu to na każdym rogu czuć bo idziesz ulica i nawet kobiety przy dziecku pala, co dla mnie było szokiem jak zobaczyłam.

Ja dzis tez bylam w nocy zlana potem czulam ze pizama jest cala mokra i brzuch jak dotknelam byla na nim woda... ale w nocy nie chcialo mi sie przebierac... ;)

Tak Jolu zielone. Właśnie nie mam sumienia też być aż tak zła bo podobnie jest bardzo dobry dla mnie i pomocny. I też w ogóle nie pije. Nie ukrywam że mi to ogólnie nie przeszkadza bo wszystko jest dla ludzi ale 3x w tyg.. trochę za dużo na babytatuska już[emoji16][emoji57][emoji12][emoji12]

Mi się wydaje że właśnie nie ma plagi palenia papierosów w Anglii. Bo trochę droga sprawa tutaj. Chyba wszędzie tak samo. W Polsce też. [emoji1]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mi się te poty zdarzają, strasznie irytujace uczucie, jak nie jest szczególnie ciepło a budzę się mokra od potu.
Mój na szczęście nie pali, ale uwaza ze powinni zalegalizowac a ja jestem po resocjalizacji i wkurza mnie takie podejście. Chociaż raz zapalilismy razem. Ja po raz 3 w swoim życiu nie poczulam nic, chyba nie umiem się w to wczuć, za to mój M dostał jakiejś zapaści, bo oblał go pot, zrobił się zielony i ledwie z ogródka do domu na czworaka doszedł :D i po tej akcji stwierdził ze szybko nie zapali :D

Hehehe no tak to jest, ja też mam raczej negatywne doświadczenia ale wielu znajomych pali i chwalą.
Moim zdaniem jak tylko to nie staje się sensem życia i nie przyćmiewa wszystkiego innego to chyba nie jest źle.

Babymamusia też dawniej z tym walczyłam ale już teraz widzę to inaczej, wiem , że mój facet swój rozum ma, a jak przegnie w jakiejkolwiek kwestii no to bye bye :) NIE NO ! Trzeba chwalić, jak jest dobrze ! :D

Mi tez sie poty zdarzają. Najgorzej jak z pod prysznica wychodzę i akurat mnie złapie i przydało by sie raz jeszcze iść:)
Co do palenia to ja jestem przeciwna jeżeli o moja osobę chodzi bo mam to co Jola, próbowałam i na mnie nie działa :) zaciągnąć sie nie umiem na moje szczęście:D jezeli ktoś chce to uważam ze wszystko jest dla ludzi.

reklama
Do góry