reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dacie rade to samo przychodzi, ja przy pierwszym tez miałam obawy ze dadzą mi dziecko a ja nie będę wiedziała co z nim mam zrobić :p

Rozstępów puki co nie mam, ale bardzo sumiennie się smaruje. Przy pierwszej ciąży dostałam na piersiach i na boczkach(głównie przez przytycie większe chyba) ale nie ma jakoś dużo tego i jak zbladły to kompletnie tego nie widzę. Ale smarowanie uważam że dużo daje a poza tym mam sumienie czyste że zrobiłam wszystko co mogłam :p
A to mój brzuch :) już mam wrażenie ze powoli opada szczególnie na wieczór.
IMG_0655.JPG

Załączniki

• IMG_0655.JPG
    IMG_0655.JPG
    292,7 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Hej Dziewczyny ! :D
Ale się tu dzieje od wczoraj !
Sorka za brudne lustro :p
20170217_144852.jpg

Kleinekatia super, że coś się dzieje to już Twój czas !! Zaraz będziesz mieć to za sobą i zdawać nam relacje, że wcale nie było tak źle ! :D

Babymamusia ale super wyglądasz, nie przejmuj się rozstępami, znajome mówiły, że jak się smaruje to po ciąży z czasem bledną i w ogóle ich nie widać no chyba, że to wręcz bruzdy ale pewnie nie :) smaruj smaruj smaruj. A co ten Twój pali? Ziele? hehe mój jara ale jest opiekuńczy, dużo pracuje i w ogóle jest między nami dobrze także niech się chłop zrelaksuje i będzie zadowolony, a nie marudził i męczył dupę :p

Ewciiik trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) <3

KulkaMM kciuki !!

Alexhi, Mama_90 ale z Was laski :D Seksi Mamy !!

Załączniki

• 20170217_144852.jpg
    20170217_144852.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 381
Mi sie udało na 30 min może zdrzemnąć teraz prysznic bo tak od tygodnia strasznie mnie poty oblewają, jeszcze nigdy tak mnie nie oblegały a tu coś okropnego. Mój pali jedynie zwykle fajki...chociaż tu to na każdym rogu czuć bo idziesz ulica i nawet kobiety przy dziecku pala, co dla mnie było szokiem jak zobaczyłam.

Ja dzis tez bylam w nocy zlana potem czulam ze pizama jest cala mokra i brzuch jak dotknelam byla na nim woda... ale w nocy nie chcialo mi sie przebierac... ;)

Tak Jolu zielone. Właśnie nie mam sumienia też być aż tak zła bo podobnie jest bardzo dobry dla mnie i pomocny. I też w ogóle nie pije. Nie ukrywam że mi to ogólnie nie przeszkadza bo wszystko jest dla ludzi ale 3x w tyg.. trochę za dużo na babytatuska już[emoji16][emoji57][emoji12][emoji12]

Mi się wydaje że właśnie nie ma plagi palenia papierosów w Anglii. Bo trochę droga sprawa tutaj. Chyba wszędzie tak samo. W Polsce też. [emoji1]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mi się te poty zdarzają, strasznie irytujace uczucie, jak nie jest szczególnie ciepło a budzę się mokra od potu.
Mój na szczęście nie pali, ale uwaza ze powinni zalegalizowac a ja jestem po resocjalizacji i wkurza mnie takie podejście. Chociaż raz zapalilismy razem. Ja po raz 3 w swoim życiu nie poczulam nic, chyba nie umiem się w to wczuć, za to mój M dostał jakiejś zapaści, bo oblał go pot, zrobił się zielony i ledwie z ogródka do domu na czworaka doszedł :D i po tej akcji stwierdził ze szybko nie zapali :D

Hehehe no tak to jest, ja też mam raczej negatywne doświadczenia ale wielu znajomych pali i chwalą.
Moim zdaniem jak tylko to nie staje się sensem życia i nie przyćmiewa wszystkiego innego to chyba nie jest źle.

Babymamusia też dawniej z tym walczyłam ale już teraz widzę to inaczej, wiem , że mój facet swój rozum ma, a jak przegnie w jakiejkolwiek kwestii no to bye bye :) NIE NO ! Trzeba chwalić, jak jest dobrze ! :D

Mi tez sie poty zdarzają. Najgorzej jak z pod prysznica wychodzę i akurat mnie złapie i przydało by sie raz jeszcze iść:)
Co do palenia to ja jestem przeciwna jeżeli o moja osobę chodzi bo mam to co Jola, próbowałam i na mnie nie działa :) zaciągnąć sie nie umiem na moje szczęście:D jezeli ktoś chce to uważam ze wszystko jest dla ludzi.

reklama
Do góry