reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Za te 2500 masz opłacony cały pobyt obojętnie jak chcesz rodzic i ile tam zostaniesz. Do tego opieka nad noworodkiem i porady laktacyjne. Aby tatuś mógł być z Wami to za każda dobę 250 zł.

Za te 2500 masz opłacony cały pobyt obojętnie jak chcesz rodzic i ile tam zostaniesz. Do tego opieka nad noworodkiem i porady laktacyjne. Aby tatuś mógł być z Wami to za każda dobę 250 zł.
chyba musze rozejrzec sie za psychiatra ktory wystawi mi takie zaswiadczenie.. na prywatny porod nie ma szans :(

Ja zachodząc w ciąże już wiedziałam jak u mnie bedzie. Niestety nie dam sie przekonać. Jeszcze myślałam ze jak będę w 5 czy 6 miesiącu to mi sie zmieni, ale niestety jest jeszcze gorzej.

reklama
Ja zachodząc w ciąże już wiedziałam jak u mnie bedzie. Niestety nie dam sie przekonać. Jeszcze myślałam ze jak będę w 5 czy 6 miesiącu to mi sie zmieni, ale niestety jest jeszcze gorzej.
rozumiem Cie doskonale.
ale to tak po prostu czy jakies traumatyczne przezycia?

Do góry