reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No właśnie miałam pytać o to samo bo ostatnio jakoś marnie moja waga się zwiększa, niby od początku przytylam 3kg maluszek na usg miał wagę prawidłową. Jem cały czas ale waga przez ostatnie 2tyg stoi. Boję się ze może mało wartosciow jem, A z drugiej strony ze jak zacznę tyc za bardzo to niepowstrzymam tego.

reklama
Dziewczyny a jak u was z kindly ja ja jutro zaczelam 26 tydz I dzis szlam sobie spacerkiem na małe zakupy ale nim minęło 10 min to taka zadyszkę złapałam ze musiałam podejść do męża do pizzeri i odpocząć dobre 15 min nim pójdę kupić pare rzeczy...do tego wczoraj miałam problem z spaniem bo tak mi sie ciężko oddychało i nie potrafiłam odpowiedniej ilości powietrza zażyć...

Dziewczyny a jak u was z kindly ja ja jutro zaczelam 26 tydz I dzis szlam sobie spacerkiem na małe zakupy ale nim minęło 10 min to taka zadyszkę złapałam ze musiałam podejść do męża do pizzeri i odpocząć dobre 15 min nim pójdę kupić pare rzeczy...do tego wczoraj miałam problem z spaniem bo tak mi sie ciężko oddychało i nie potrafiłam odpowiedniej ilości powietrza zażyć...
Ja zadyszki dostaje ale to przez to ze malo sie ruszam..
I spac nie moge bo snia mi sie glupoty albo kregoslup boli

U mnie z kondycją fatalnie. Długo w ciąży leżałam, raczej muszę się oszczędzać no i teraz okazuje się, że połażę sobie trochę po sklepie w tych wszystkich płaszczach i szalach i w kolejce ledwo już stoję a serce mi wali w gardle z prędkością światła.

Rzeczywiście bardzo dużo kosmetyków dla kobiet w ciąży ma zły skład. Tak samo, jak kosmetyki dla dzieci (i jedzenie dla dzieci!!!!). Takie czasy. A chciałoby się wierzyć, że jak dla kobiety w ciąży albo dla dziecka to będzie produkt pierwsza klasa. Ja w pierwszej ciąży używałam babydream. Skład ok. Rozstępów brak. W tej nie mogę znieść tego zapachu. Kupiłam sobie olejek ze słodkich migdałów. Zobaczymy, jaki będzie efekt. Ale wtedy smarowałam się dwa razy dziennie a teraz jak raz na 2 dni się posmaruję to jest nieźle. Zapominam.

Ostatnia edycja:
Ja największe zadyszki miałam na początku. Pierwszy trymestr. Niby brzucha nie było a zadyszka po wejściu na pierwsze pietro [emoji32] Jak mi się trochę poprawiły wyniki żelaza po suplementacji to i zadyszki się mocno zmniejszyły! Traz spodziewam się ze pojawia się znowu w związku z uciskiem przepony.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie z reguły ruszam wcześniej takiej zadyszki nie miałam a teraz coraz jest gorzej...do tego sytuacja z współlokatorami mnie przerasta ale mam nadzieje ze szybko oni między sobą ten problem rozwiążą...

Do góry