reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jego jeszcze kilka dni i się dowiemy jaki przydział [emoji6] przypomnij mi kiedy masz wizytę bo ja 7go.

Ja to w ogóle nie narzekam na nudę. Zawsze wynajde sobie jakieś zajęcie [emoji3] teraz na wolnym to się cieszę że mam.czas na moje robótki hobbystyczne a i grosik jakiś wpadnie. Do tego w domu zawsze coś do roboty jest a jak Ola w domu to już w ogóle ciężko się nudzić bo wymyśla mamie zabawy [emoji4]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Co do Niuńki, waży 400 gram i jak określiła Pani doktor jest bardzo ruchliwa, robiła mostki i inne akrobacje podczas badania:) Dodatkowo stwierdziła, że wcześnie poczułam ruchy, ale możliwe na moją skromną budowę ;)
Co do mnie dostałam luteinę dopochwowo, gdyż co 2-3 dni boli mnie w dole brzucha, do tego żelazo i muszę powtórzyć biocenozę pochwy, ale to już na Polnej w szpitalu :) i mam zwiększyć kaloryczność posiłków więc dobrze, że windę powiększyli ;)

reklama
Do góry