reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No takich fot to ja tez nie lubie. Biedne my tam na dole! W ogole ja nie wiem jak sie tam dziecko miesci!!!! No i boje sie ze bede za luzna pozniej dlatego tez bede cwiczyla miesnie.

W tych porodach na ipli to nic takiego nie pokazuja tyllko juz dzidzie wyciagnieta albo na brzusiu to takie moge ogladac i lubie i zawsze lubialam.

f2w3d5qp2mnkny6u.png

reklama
Ja sie boje nawet otworzyc te zdjecia z porodu chociaz raz to przeszlam. Wole dalej nie wiedziec jak to wyglada ;)

Zazdroszcze Wam pogody, bo ja tylko puchne i puchne, najgorzej stopy. Dzisiaj 32 stopnie a to dopiero poczatek wiosny. Jestem tu dopiero rok i ostatnie lato bylo koszmarne, a przypada wlasnie na styczen-kwiecien... :((
kompletujecie czapeczki i kombinezony, moj bedzie chyba na golasa lezal w lozeczku, a ja z nim.

Alexhi no to my sie cieszymy ze w sumie nie bd takie wielkie w upaly a u ciebie w Australii jak dopiero wiosna to kiepski czas pewnie. niezbyt długo tam jestes wiec organizm pewnie sie jeszcze nie przystosowal zbytnio a tu jeszcze dzidzia.

f2w3d5qp2mnkny6u.png

Ja sie boje nawet otworzyc te zdjecia z porodu chociaz raz to przeszlam. Wole dalej nie wiedziec jak to wyglada ;)

Zazdroszcze Wam pogody, bo ja tylko puchne i puchne, najgorzej stopy. Dzisiaj 32 stopnie a to dopiero poczatek wiosny. Jestem tu dopiero rok i ostatnie lato bylo koszmarne, a przypada wlasnie na styczen-kwiecien... :((
kompletujecie czapeczki i kombinezony, moj bedzie chyba na golasa lezal w lozeczku, a ja z nim.
Gdzie Ty jesteś ze takie cieplutko bedziesz mieć w styczniu? Ja to się cieszę ze zima wypada, bo upały były dla mnie okropne, a przeważnie noce a to były dopiero początki ciąży. Teraz sypialnie wietrze, kaloryfer zakręcona i tak dopiero śpię.

No takich fot to ja tez nie lubie. Biedne my tam na dole! W ogole ja nie wiem jak sie tam dziecko miesci!!!! No i boje sie ze bede za luzna pozniej dlatego tez bede cwiczyla miesnie.

W tych porodach na ipli to nic takiego nie pokazuja tyllko juz dzidzie wyciagnieta albo na brzusiu to takie moge ogladac i lubie i zawsze lubialam.

f2w3d5qp2mnkny6u.png

Mama powiem ci ze ja sie po porodzie zrobiłam luźna tam na dole :( mała była duża prawie 4 kg ja tak podziwiam jak to mozliwe ze dziecko przechodzi no ale wróciło do normy, co prawda po 8 m chyba ale zawsze. Dr kazał ćwiczyć mięśnie i jak wszystko sie tam zagoiło na 100% to było juz ok ale wcześniej z seksu to zero przyjemności :O dr mowil ze jak nie wróci to zawsze laser można zrobic także dobrze ze jest taka alternatywa :)

No ja czytalam wlasnie o tych cwiczeniach i zacznę cwiczyc niedlugo i odrazu po porodzie trzeba tez i sie szybciej wraca do jako takiej ciasnoty no i porod ulatwia to podobno. Trzeba kulki gejszy kupic[emoji23] chyba tez pomagają w cwiczeniach miesni tam [emoji23]

f2w3d5qp2mnkny6u.png

reklama
Mama powiem ci ze ja sie po porodzie zrobiłam luźna tam na dole :( mała była duża prawie 4 kg
Ja w sumie po pierwszym porodzie i też 4 kg synu jakiejś wielkiej różnicy nie odczułam, mąż też. Gorzej było po porodzie córki, choć to kurczak był 2,4kg. I tu już mimo ćwiczeń nie wróciłam do stanu wyjściowego. Aż się boję co będzie teraz.

Ja dziś na połówkowe się wybieram i proszę o kciuki

Do góry