ojej u mnie biegunki bez wymiotów, najgorzej było w pracy z tym okresem, jak trzeba było kogoś dźwignąć itp. i tylko czekać aż coś tam mocniej poleci :/ masakraZnam to bardzo dobrze. U mnie dochodziły wymioty i biegunki [emoji21]
reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Oj biedna!Znam to bardzo dobrze. U mnie dochodziły wymioty i biegunki [emoji21]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
mama_NS
Moj dzisiaj sb wolne zabral w pracy to od 10 lazimy i sprzatamy pownice i inne duperele. Teraz jedziemy do mojej rodziny na groby 40 km od nas.
Ja uzywam aktualnie prenatan duo no i magnez.
Normalnie nadrobic was od rana to masakra!
Na fb jest naeza grupa ale nikt kto w niej nie jest noe jest w stanie jej wyszukac. Pisalam juz kilka razy o tym.
Mi nie pekalo jajeczko tak jak trzeba czy cos i w koncu zaczelam hormony brac ale to w technikum dopiero,a tak to się meczylam.
A i kupilam dzisiaj ziemniaczki i nie pamietalam tej waszej nazwy
Ja uzywam aktualnie prenatan duo no i magnez.
Normalnie nadrobic was od rana to masakra!
Na fb jest naeza grupa ale nikt kto w niej nie jest noe jest w stanie jej wyszukac. Pisalam juz kilka razy o tym.
Mi nie pekalo jajeczko tak jak trzeba czy cos i w koncu zaczelam hormony brac ale to w technikum dopiero,a tak to się meczylam.
A i kupilam dzisiaj ziemniaczki i nie pamietalam tej waszej nazwy
czarrownica
Ja to jak odpowiednio wczesnie niezjadlam ketonalu i czegoś rozkurczowego to nienadawalam się w pierwszy dzień do życiaojej u mnie biegunki bez wymiotów, najgorzej było w pracy z tym okresem, jak trzeba było kogoś dźwignąć itp. i tylko czekać aż coś tam mocniej poleci :/ masakra
Dzoaśka
Mam to samo, może dzieci nam naprostują [emoji16]Mama z miesiączkami mam to samo, w grudniu miałam krwotoki, pamiętam, jak w święta biegłam z kościoła, bo był dramat Ja mam tyłozgięcie macicy, co za tym idzie miesiączki są bolesne, bo zanim krew zacznie się "wydobywać" to zdąży już skrzepnąć, także wyobraźcie sobie albo i nie[emoji14], jak wyglądał mój okres...
Teraz się cieszę, że go nie mam, można żyć normalnie , bo tak to 2 pierwsze dni to dla mnie udręka, ból brzucha i krzyża...
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Mój brat chciał córcię, ale wyszedł synekNela Jak zaszła w pierwszą ciążę to rodzina podpytywala męŻa co by wolał. Jak mówił że dziewczynkę to wszyscy w szoku, że nie aspiruje do syna. A nie bez przyczyny się mówi ze córeczki tatusia sa:-) mój szwagier jak szwagierka była w ciąży to mówił że przecież wiedział co robi i ze na pewno będzie syn. Jednak była córką i długo nie mógł się przekonać. Miał problem z akceptacją.
Paulyna ja też lubię Ziebe
Czytałam jego książki nt. Szczepień i Ukryte terapie.
Nie ma reguły, koleżanki mąż na pierwszą córcię się obraził też,bo chciał syna, teraz drugie dziecko synuś to mają parkę
O widzisz to możemy coś podyskutować o Ziębie ja zmieniłam podejście do wielu spraw ponad rok temu, słucham jego wykładów, czytam książki, publikacje i wiele rzeczy wdrążyłam w życie. Piliśmy sodę oczyszczoną, teraz w ciąży już nie, bo niezbyt można. Nie piję nic po posiłku przez minimum 30 minut no i w ogóle candida itp. człowieka oświeciło kuracje octem jabłkowym, leczenie naturalne itd. właściwości wody utlenionej
Mój tata to w ogóle oszalał hehe
ja dopiero w tym roku zaczęłam się wspomagać nospą forte itp. kiedyś nie chciałam brać leków i sobie cierpiałam... ech mam koleżanki, które mają takie miesiączki, że nie wiedzą, że ja mają pozazdrościćJa to jak odpowiednio wczesnie niezjadlam ketonalu i czegoś rozkurczowego to nienadawalam się w pierwszy dzień do życia
masz tyłozgięcie też?Mam to samo, może dzieci nam naprostują [emoji16]
po porodzie macica wraca do pierwotnego kształtu tak mi mówił ginekolog, staram się wierzyć, że jednak może coś sie zmieni...
Dzoaśka
Tak mam, w takim razie mnie oszukano myślałam że jest nadzieja dla mojej krzywej macicy, najgorsze jest to że boli strasznie, leje się i leje bity tydzień.... Ja muszę się przyznać w nastoletnim życiu ledwo sobie z tym radziłam wpychając po 2/3 podpaski na raz. [emoji26]ja dopiero w tym roku zaczęłam się wspomagać nospą forte itp. kiedyś nie chciałam brać leków i sobie cierpiałam... ech mam koleżanki, które mają takie miesiączki, że nie wiedzą, że ja mają pozazdrościć
masz tyłozgięcie też?
po porodzie macica wraca do pierwotnego kształtu tak mi mówił ginekolog, staram się wierzyć, że jednak może coś sie zmieni...
wszystkozajete
Moderatorka
mama_NS bajaderki ale to ze zdjęcia to nie są bajaderki, bo nie są czekoladowe.
reklama
A'gusia
Oj biedne jesteście strasznie! Bardzo Wam współczuję! Może jednak po porodzie coś tam się naprostuje?
Mój ślubny wrócił z pracy i wybieramy się na cmentarz do dziadka. Pewnie znowu będę ryczec...
Mój ślubny wrócił z pracy i wybieramy się na cmentarz do dziadka. Pewnie znowu będę ryczec...