reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moj dzisiaj sb wolne zabral w pracy to od 10 lazimy i sprzatamy pownice i inne duperele. Teraz jedziemy do mojej rodziny na groby 40 km od nas.

Ja uzywam aktualnie prenatan duo no i magnez.

Normalnie nadrobic was od rana to masakra!

Na fb jest naeza grupa ale nikt kto w niej nie jest noe jest w stanie jej wyszukac. Pisalam juz kilka razy o tym.

Mi nie pekalo jajeczko tak jak trzeba czy cos i w koncu zaczelam hormony brac ale to w technikum dopiero,a tak to się meczylam.

A i kupilam dzisiaj ziemniaczki i nie pamietalam tej waszej nazwy
1477921231-1d1mld.jpeg

f2w3d5qprur5xj0w.png

Mama z miesiączkami mam to samo, w grudniu miałam krwotoki, pamiętam, jak w święta biegłam z kościoła, bo był dramat :( Ja mam tyłozgięcie macicy, co za tym idzie miesiączki są bolesne, bo zanim krew zacznie się "wydobywać" to zdąży już skrzepnąć, także wyobraźcie sobie albo i nie[emoji14], jak wyglądał mój okres... :(
Teraz się cieszę, że go nie mam, można żyć normalnie :) , bo tak to 2 pierwsze dni to dla mnie udręka, ból brzucha i krzyża...
Mam to samo, może dzieci nam naprostują [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Nela Jak zaszła w pierwszą ciążę to rodzina podpytywala męŻa co by wolał. Jak mówił że dziewczynkę to wszyscy w szoku, że nie aspiruje do syna. A nie bez przyczyny się mówi ze córeczki tatusia sa:-) mój szwagier jak szwagierka była w ciąży to mówił że przecież wiedział co robi i ze na pewno będzie syn. Jednak była córką i długo nie mógł się przekonać. Miał problem z akceptacją.

Paulyna ja też lubię Ziebe
Czytałam jego książki nt. Szczepień i Ukryte terapie.
Mój brat chciał córcię, ale wyszedł synek :)
Nie ma reguły, koleżanki mąż na pierwszą córcię się obraził też,bo chciał syna, teraz drugie dziecko synuś to mają parkę :)

O widzisz to możemy coś podyskutować o Ziębie :) ja zmieniłam podejście do wielu spraw ponad rok temu, słucham jego wykładów, czytam książki, publikacje i wiele rzeczy wdrążyłam w życie. Piliśmy sodę oczyszczoną, teraz w ciąży już nie, bo niezbyt można. Nie piję nic po posiłku przez minimum 30 minut :) no i w ogóle candida itp. :p człowieka oświeciło :) kuracje octem jabłkowym, leczenie naturalne itd. ;) właściwości wody utlenionej
Mój tata to w ogóle oszalał hehe ;)

Ja to jak odpowiednio wczesnie niezjadlam ketonalu i czegoś rozkurczowego to nienadawalam się w pierwszy dzień do życia
ja dopiero w tym roku zaczęłam się wspomagać nospą forte itp. kiedyś nie chciałam brać leków i sobie cierpiałam... ech mam koleżanki, które mają takie miesiączki, że nie wiedzą, że ja mają :) pozazdrościć

Mam to samo, może dzieci nam naprostują [emoji16]

masz tyłozgięcie też?
po porodzie macica wraca do pierwotnego kształtu :( tak mi mówił ginekolog, staram się wierzyć, że jednak może coś sie zmieni...

ja dopiero w tym roku zaczęłam się wspomagać nospą forte itp. kiedyś nie chciałam brać leków i sobie cierpiałam... ech mam koleżanki, które mają takie miesiączki, że nie wiedzą, że ja mają :) pozazdrościć

masz tyłozgięcie też?
po porodzie macica wraca do pierwotnego kształtu :( tak mi mówił ginekolog, staram się wierzyć, że jednak może coś sie zmieni...
Tak mam, w takim razie mnie oszukano myślałam że jest nadzieja dla mojej krzywej macicy, najgorsze jest to że boli strasznie, leje się i leje bity tydzień.... Ja muszę się przyznać w nastoletnim życiu ledwo sobie z tym radziłam wpychając po 2/3 podpaski na raz. [emoji26]

reklama
Oj biedne jesteście strasznie! Bardzo Wam współczuję! Może jednak po porodzie coś tam się naprostuje?

Mój ślubny wrócił z pracy i wybieramy się na cmentarz do dziadka. Pewnie znowu będę ryczec...

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry