reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Aureola nie przejmuj sie potem odpadnie opcja noszenie i zastapiona bedzie opcja bieganie i rozwijanie zdolnosci patrzenia pod pelnym katem 360 st. (czyli tzw. oczy wkolo glowy):-D

Shira, mam nadzieje, ze jakos uda Wam sie rozwiazac problemy mieszkaniowe, a to omdlenie czy nie przypadkiem ze stresowania sie cala ta sytuacja?
Co do suwaczka, to z jakiej strony korzystasz ? Bo generalnie wchodzisz na bb w ustawienia, edycja podpisu, tam wklejsz link, ktory podaja na stronach z suwaczkami "Kod BBCode" i powinno byc git.

reklama
Shira Tetka ma racje z suwaczkiem , nie wiem czemu nie umiesz ustawic , to naprawde bardzo proste , w wyszukiwarke wpisz suwaczki , wybierz jaki ci sie podoba i stosuj sie do rady Tetki , Tetka moja droga wierz mi wolala bym biegac i pilnowac go , niz sluchac krzyku i nie wiedziec czy go boli czy tak ot tak czy co sie dzieje uffffffffffffff

Tak, tak Dziewczyny - robie dokladnie, jak mowicie, ale wciaz mi wyskakuje: Remote file is too long, Wrong file... itp:-(

Widzę ,że tu jakieś schadzki sie porobiły:-)
Zazdroszczę wam ,że możecie do sibie pojechać- wszystkie z nas, które miszkaja w Polsce to tak daleko ode mnie, ze dla mnie to niemożliwe aby was odwiedzić. Ja z Dolnego Sląska, a wy to wiekszość z Mazowieckiego.... Ali własnie wczoraj pojechał z dwoma koplegami do Warszawy przedłuzyc paszport temu koledze Turkowi co z Alim pracuje. Samochodem jechali przeszło 5 godzin od nas, więc jest kawał drogi:-(

A witaj Karolcia , Ja ciężarna mama Turecko -Polska nie moge spać po nocach i tak sobie czytam i widzę że ty tez z Wałbrzycha :O) hahaha a to niespodzianka - chyba jest nas dwie .
No to fajnie zatem !
ja w 8 miesiącu ciąży , teraz jestem także w Pl bo tutaj rodze a mąż na razie w Belgii siedzi bo tam sie urodził i tam pracuje i wogóle - w Turcji jesteśmy dosyć często i osobiście chyba wolałabym tam mieszkać niż w Belgii a przeprowadzka mnie czeka juz niebawem .
Także może za parę lat osiedlimy sie w Stambule - mamy czas aż dziecko bedzie szło do szkoly ... kto to wie . Ogolnie bardzo tęsknie za turecką rodzinką , kocham Stambul i Turcje i czuje sie tam jak w domu - no chyba ze mnie w koncu te korki umęczą :O) .
No i pozdrawiam wszytskie mamuśki i kobitki tutejsze :O)
Apropo czy nie znacie jakiś stron z listą imion tureckich , była kiedys taka stronka ale zniknela i nie moge odszukac jej a chcialam zerknąć na żeńskie imiona w razie jakby sie dziewczynka urodziła hihihi

Iguanka ostatnie miesiace sa ciezki , wiem ze nie mozna znaleźć pozyci do spania , meczysz sie rozumie , ale z dobrego serca radze , spij jak najwiecej teraz i odpoczywaj masz na to 2 miesiac , potem nie pospisz , wierz mi heheheheheheh
bohttp://www.babynamesworld.com/turkish-names.html a tu masz stronki z imonami Tureckimi
Bebek isimleri .:

Dzieki Aureolcia za linka bardzo :D bardzo

no męczę sie nieco , ale śpie potem w dzień , wszytsko mi sie poodwracało do góry nogami :D , jest 13 w południe a ja sie dopiero obudziłam : D
ale ogólnie turecka ciąża sprzyja , nie powiem :D
oj potem to będzie :D :D ale każda z nas musi to przejść i poradzic sobie jakos

Piekne dobry wieczor;-)!

Wciaz jak po ogien, ale staram sie nadrabiac zaleglosci:tak:. Zagladam tak z zaciekawieniem, czy moze nie pojawily sie nowe zdjecia Sebcia - przyznaje - jestem oczarowana i czekam na kolejne. Jakby to Ahmet powiedzial: "piekna dziecino"... hihihi:-D:-D

Tutaj sytuacja nieuregulowana - caly czas na glowie znajomych:szok::szok: - nigdy nie przypuszczalam, ze bedziemy mieli takie problemy z wynajeciem mieszkania, tym bardziej, ze nasza sytuacja zawodowa, jak najbardziej stabilna. Mamy cosik na oku, ale zeby nie zapeszac, nie bede sie na ten temat rozpisywac...

Sprawa z omdleniem wciaz zagadka - lece do Polski - TK zamowione, wiec moze dowiem sie czegos wiecej:baffled:...

A w pracy sie rozkreca - trening zakonczony i teraz idziemy, jak to oni mowia: "live". Pozostalo mi tylko przestawienie sie na nocny tryb zycia:unsure::unsure:...

No i oczywiscie caly czas odliczam - moj Ahmet wychodzi z wojska juz za 22 dni:tak::tak::tak:, widzimy sie natomiast za miesiac i 5 dni - teraz to sie dopiero dluzy:-(....

To tyle na ta chwilke - trzymajcie sie cieplutko Dziewczynki. Kosz calusow dla wszystkich maluszkow:rolleyes2::rolleyes2:

reklama
Do góry