reklama
ilona2405
Zaangażowana w BB
Nam 96 dni zostały do urlopy, będziemy się widzieć od 2 do 24 sierpnia, a koniec służby to dopiero w styczniu albo kwietniu:-(, ale będzie dobrze, teraz już myślę pozytywnie:-) ehhhhh co ta wiosna robi z ludźmi.
Aureolka może w wolnej chwili wrzucisz nam jakieś zdjęcia Sebusia, wszystkie na nie czekamy:-)
Aureolka może w wolnej chwili wrzucisz nam jakieś zdjęcia Sebusia, wszystkie na nie czekamy:-)
aureola0025
Fanka BB :)
a ja właczylam do jedzenia sebusiowi butelka , myslalam ze bede dawac dwie na dobe i moj pokarm , ale dzis o 16 on tak marudzil ze mu dalam po cycach butle i na noc musze dac kolejna , rano dalam wiec to 3 , mysle ze mi pokaram zanika cholercia , sama nie wiem co robic i jak mu dawac hmmmm ahas nie mam nowych zdjec sebusia
Shira
czesc Dziewczynki;-) - jutro lece do Polski, wiec takie male pozegnanko - choc moze uda mi sie wpasc i tam na chwilke:-).
Mam dom!!! - to chyba najwazniejsze, ale ze zdrowkiem chyba nie najlepiej:-( - wczoraj w pracy bylam bliska omdlenia, dzis nadal zakrecona. Jesli TK w Polsce nic nie wykaze, dam sie chyba polozyc na kilka dni do szpitala - moze zrobia dokladniejsze badania... trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego razu
Mam dom!!! - to chyba najwazniejsze, ale ze zdrowkiem chyba nie najlepiej:-( - wczoraj w pracy bylam bliska omdlenia, dzis nadal zakrecona. Jesli TK w Polsce nic nie wykaze, dam sie chyba polozyc na kilka dni do szpitala - moze zrobia dokladniejsze badania... trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego razu
aureola0025
a mowilam Shira zebys sie nie martwila , ze dom znajdziesz jupiiiiiiiii gratuluje , milego pobytu w Polsce i koniecznie zrób badania KONIECZNIE!!!!!!!!! A ja dzis spalam i moj maluszek spal , na noc dostal butle , spal 6 h , potem cyc , spal znow , potem wzielam do naszego lozka , cyc w buzie i spalismy znow , rano krzyk bol brzucha , wsadzilam termometr w pupe , pomoglo , dalam butle i spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii znów
ilona2405
Zaangażowana w BB
hehehe widzę, że Sebusiowi spodobała się butla:-), moja mama opowiadała mi, że ja jak dostałam pierwszy raz butelkę przespałam 12 h, a normalnie to 3 robiłam wszystkim pobudkę Sebuś chyba taki sam głodomorek jak ja
Oby jak najwięcej takich przespanych nocy Aureolka
Oby jak najwięcej takich przespanych nocy Aureolka
Shira
hej Dziewczyny - w Polsce pieknie- w przeciwienstwie do Anglii nie pada!!! takie troche nudy na pudy, ale po to chyba sa wakacje w domu... hihihi:-):-)
moj bratanek juz po spowiedzi - z wrazenia zapomnial wyznac polowy grzechow, no i juz w zasadzie konczymy przygotowania do jutrzejszej Komunii - oj bedzie wyzerka...
A moja Paszcza dzis na krociutkiej przepustce, powysylal troszke zdjec - tam tez cieplutko - jeszcze tylko 2 tyg. i koniec "wiezienia". no widzimy sie za 27 dni!!!! buziaki
moj bratanek juz po spowiedzi - z wrazenia zapomnial wyznac polowy grzechow, no i juz w zasadzie konczymy przygotowania do jutrzejszej Komunii - oj bedzie wyzerka...
A moja Paszcza dzis na krociutkiej przepustce, powysylal troszke zdjec - tam tez cieplutko - jeszcze tylko 2 tyg. i koniec "wiezienia". no widzimy sie za 27 dni!!!! buziaki
aureola0025
od sebusia dla cioci gangrenki buziaaleeeeeee , nie daj sie uwiesc wszytkim w tej turcji haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama
aureola0025
a wiec tak : papiery zdane , 9 mamy decyzje , A. zostaje czy leci hmmm , wczoraj z Sebusiem bylismy u lekarza na kontroli , nie dokarmiam go , moje mleko jest dore sebus wazy juz 4 800 hahahahahah , tylko to taki typ , ze na cycu siedzy , czy jest glodny czy tez nie .......................Gosia moja wrocila , wiec ja witam serdecznie , Gosia odezwij sie do nas ............