reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Dokladnie tak - my juz na finiszu, z czego ciesze sie przeogromnie;-).

Nie bede dawala rad, bo wiem, ze to nie skutkuje- trzymam tylko kciuki, aby Ci sie zbytnio nie dluzylo, choc wiem, ze to tak naprawde niemozliwe:-(...

reklama
Nam 96 dni zostały do urlopy, będziemy się widzieć od 2 do 24 sierpnia, a koniec służby to dopiero w styczniu albo kwietniu:-(, ale będzie dobrze:tak:, teraz już myślę pozytywnie:-) ehhhhh co ta wiosna robi z ludźmi:rofl2:.

Aureolka może w wolnej chwili wrzucisz nam jakieś zdjęcia Sebusia, wszystkie na nie czekamy:-)

a ja właczylam do jedzenia sebusiowi butelka , myslalam ze bede dawac dwie na dobe i moj pokarm , ale dzis o 16 on tak marudzil ze mu dalam po cycach butle i na noc musze dac kolejna , rano dalam wiec to 3 , mysle ze mi pokaram zanika cholercia , sama nie wiem co robic i jak mu dawac hmmmm ahas nie mam nowych zdjec sebusia

czesc Dziewczynki;-) - jutro lece do Polski, wiec takie male pozegnanko - choc moze uda mi sie wpasc i tam na chwilke:-).

Mam dom!!! - to chyba najwazniejsze:tak::tak:, ale ze zdrowkiem chyba nie najlepiej:-( - wczoraj w pracy bylam bliska omdlenia, dzis nadal zakrecona. Jesli TK w Polsce nic nie wykaze, dam sie chyba polozyc na kilka dni do szpitala - moze zrobia dokladniejsze badania:baffled::baffled:... trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego razu:-p

a mowilam Shira zebys sie nie martwila , ze dom znajdziesz jupiiiiiiiii gratuluje , milego pobytu w Polsce i koniecznie zrób badania KONIECZNIE!!!!!!!!! A ja dzis spalam i moj maluszek spal , na noc dostal butle , spal 6 h , potem cyc , spal znow , potem wzielam do naszego lozka , cyc w buzie i spalismy znow , rano krzyk bol brzucha , wsadzilam termometr w pupe , pomoglo , dalam butle i spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii znów

hehehe widzę, że Sebusiowi spodobała się butla:-), moja mama opowiadała mi, że ja jak dostałam pierwszy raz butelkę przespałam 12 h, a normalnie to 3 robiłam wszystkim pobudkę:rofl2: Sebuś chyba taki sam głodomorek jak ja:-D:-D
Oby jak najwięcej takich przespanych nocy Aureolka:tak::tak:

hej Dziewczyny - w Polsce pieknie:tak::tak:- w przeciwienstwie do Anglii nie pada!!! takie troche nudy na pudy, ale po to chyba sa wakacje w domu... hihihi:-):-)

moj bratanek juz po spowiedzi - z wrazenia zapomnial wyznac polowy grzechow:-D:-D:-D, no i juz w zasadzie konczymy przygotowania do jutrzejszej Komunii - oj bedzie wyzerka:szok:...

A moja Paszcza dzis na krociutkiej przepustce, powysylal troszke zdjec - tam tez cieplutko - jeszcze tylko 2 tyg. i koniec "wiezienia". no widzimy sie za 27 dni!!!! buziaki:happy::happy:

Aha, nic nie widzę od Goni. Kruszynko, jak Twoje ochudzanie? Ja przeszłam a6W i nadal mam kałdun jak beka:-( Mniejsza beka, co prawda:tak:, ale nadal. Może Twoje wieści z frontu lepsze?

Ostatnia edycja:
od sebusia dla cioci gangrenki buziaaleeeeeee , nie daj sie uwiesc wszytkim w tej turcji haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
a wiec tak : papiery zdane , 9 mamy decyzje , A. zostaje czy leci hmmm , wczoraj z Sebusiem bylismy u lekarza na kontroli , nie dokarmiam go , moje mleko jest dore sebus wazy juz 4 800 hahahahahah , tylko to taki typ , ze na cycu siedzy , czy jest glodny czy tez nie .......................Gosia moja wrocila , wiec ja witam serdecznie , Gosia odezwij sie do nas ............

Do góry