reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Widzę ,że tu jakieś schadzki sie porobiły:-)
Zazdroszczę wam ,że możecie do sibie pojechać- wszystkie z nas, które miszkaja w Polsce to tak daleko ode mnie, ze dla mnie to niemożliwe aby was odwiedzić. Ja z Dolnego Sląska, a wy to wiekszość z Mazowieckiego.... Ali własnie wczoraj pojechał z dwoma koplegami do Warszawy przedłuzyc paszport temu koledze Turkowi co z Alim pracuje. Samochodem jechali przeszło 5 godzin od nas, więc jest kawał drogi:-(

A ja nie moge sie napatrzyc na malenstwo Reni- wszędzie gdzie sie nie rusze to koło mnie matki zmalenstwami w wózkach i aż serce sie rwie aby miec kolejnego maluszka...Ale póki co musza mi wystarczyc zdjęcia:sad:

Oj daleko daleko, w Polsce daleko, a co dopiero z Turcji :-(

Sebus jest rzeczywiscie sliczny, ogladajac zdjecia czlowiek zapomina jak to ciezko bywa z takim malenstwem, ale Renia zobaczysz, ze niedlugo kolki beda tylko wspomnieniem i te nieprzespane noce pojda w niepamiec. A dla Sebusia wszystkiego naj, naj naj na ten pierwszy miesiaczek.

Karolcia znasz powiedzenie, ze dla chcacego nic trudnego ;-)

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
oj ale tu tematów heheh a nie mówiłam , ze dziewczyny to spiskowcy z krainy deszczowców heheheh czułam to we krwi , Gosia powiedzila ze jedzie z łodzi do radomia autobusem a z radomia do mnie busem , powiedzilam jej , ze jak bedzie w radomiu niech mi pikacza pusci to bede wiedziec , ze jest niedaleczko juz , siedzimy z A. i czekamy , ten oczywiscie w tej swojej a pasy smiesznej pidzamce , czekamy na ikacza goski , a tu telefon , mysle sobie oo dtarala do radomia , odbieram rozmowe , a ta cholera mówi wyłaź pod dzwi szybko ....wiec ja se pomyslalam ze moze w moim miescie taxi wziela i podjechla , dre sie na A. lec szybko gosce pomóz , on wylecial w te smiesznej pidzamce , a ja na klatce gwar słysze , nagle a. wpada i mowi - baby auto where??? go renia??// renia you idealask too come!!!!! ha ha ha ha usmiałam sie , jak tylko wlazły na przedpokój powiedzilam , Goska wiedzialam wiedzialam ty maupu jedna ty , zabije cie . chałupa nie posprzatana , ja rozmemłana , z sebusiem na rekach , a. w smieszej pidzamie ..............................ale to nic było extra i ja tez sie zakochałam w dziewczynach , nie mówie o Gosi bo w niej juz dawno , ale idealna jest supr a jej synek hmmmmmm Kubilayek wowwwwwww złote dziecko , dały mi w niedziele cos czego brakowalo od dawna , normalna rozmowa , luz , komfort , zrobły obiad , naprzywoziły wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! prezentów , a co najwazniejsze Sebus ma swoje auto [ wózek] jaka ulga i na spacery chodzimy . Ideala dziekuje ci z calego serca , nie wspomne o Gosce ...........Aykut nie ma kcp , ma wize przedłuzona do 31/05 i am dostarczyc dokumenty , urzyczenie mieszkania i srodki na utrzymanie , ale jest to nie do przejscia , bo ja nie moge mu urzyczyc mieszkania tylko mój urzad miasta , konta załozyc on sobie nie moze bo nie am karty ani nie jest rezydentem , a darowizny nie zrobie bo od 10 000 zł chca 600 zł podatku , a mi kazda kasa na dziecko potzrebna a nie na podatki od pieniedzy które sa jego juz , tylko ze urzad w to watpi i chce darowizne , bo w naszym kraju cudzoziemiec nie moze załozyc konta osobistego i pieniadze ma na moim konci , którego jest pełnomocnikiem hmmm porobane to wszystko , pozdrawiam was dziewczynki serdecznie , Idealna , Gosia , Kubilay buziaczki

ciebie by nie obleciało hahaha ciebie nie znałam , wiec jak bym mogła , musiałam hahaha cie dobrze przyjać [ żart] , ale Gośke mogło obleciec hahahaha zreszta to z sympati czystej , nie złosliwe było , Goska rozumie , ty jak mnie lepiej poznasz tez zrozumiesz , ja taka bezposrednia baba jestem , ale nie złosliwa hmmm chyba nie złośliwa hmmm

reklama
Jak ja zajdę w ciążę i urodzę, to zrobię wszystko, by nie stracić z Wami kontaktu. :p Jesteście takie pomocne, Dziewczęta!:tak: Aż mi się milej, cieplej zrobiło, a przecież mnie ta syt zupełnie nie dotyczy.

Kochane lale. :blink:

Do góry