reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie!
Cieszę się, że znalazłam ten portal i to forum.
Niedawno poznałam przecudownego mężczyznę,dał mi swój adres email i tak się zaczęło. Nie znamy sie długo ale widać,że się lubimy, wiele mamy wspólnego, oczywiście początki są zawze takie fajne.choć może mi się tylko wydawać. Nizar pochodzi z Tunezji, ale od dłuzszego czasu mieszka w Europie. Powiedziałam rodzicom, że poznałam go i że jest bardzo fajny. Reakcja mojego taty mnie nie zaskoczyła... Arab.. i w dodatku pewnie Muzułmanin... Zapomnij!
Zastanawiam się czy faktycznie różnice są tak wielkie, a presja narasta kiedy dzieli dwojga religia, jak wy drogie Panie znajdujecie się w pewnie nowej dla was sytuacji?
Chciałabym wiedzieć jak wy sobie radzicie ..
Pozdrawiam

Nie miałabym nic przeciwko... ale dziś prawie z nim zerwałam...
Ja właściwie to nie wiem co robić... serce podopiada jedno a rozum drugie...a ja nie wiem jacy oni są naprawdę, tak już po ślubie...

KOchana , chętnie bym Ci poopowiadała , ale turecka mentalność nieco różni sie od tych innych muzułmańskich mentalności , choćby dlatego ze Turcja jest państwem świeckim i ciutke tam inaczej bywa .

A gdzie jest to forum mieszane ???

Co do tej mentalności to się zgadzam, byłam trochę w Tunezji, mam nawet jednego znajomego i na tyle, na ile poznałam Turcję i Turków to jest spora różnica:tak:

reklama
Małgorzatka a co bierzecie slub w PL ?
kiedy planujecie ?
bo my we wrzesniu ale tutaj jest tyle załatwiania , ze troche nam to schodzi .
No i na dzidzie czekamy teraz w czerwcu :O)
tak troche nie po kolei żeśmy to zrobili , wbrew zasadom Tureckim hahaha , ale jest OK .

No ja też sie ciesze , ze to Turek , ponieważ wcześniej był taki Pakistańczyk , ale sie obawiałam za bardzo i odpuściłam , zbyt ze tak powiem za wysoki temperament miał :O)

Do góry