reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

do IDEAL_ASK ,nie wiem jak wklejac fotki na te forum ,ja rowniez lubie muzyke turecko ,mojego meza wujek spiewa wydal 2 lata temu pierwszo plyte,i mial koncert w londynie w tamtym roku a teraz gra w jakies komedi tureckiej odcinkowej ,cos w stylu amerykanskiej wersji akademi policyjnej nie wiem dokladnie jaki ma tytul bo nie oglodam telewizji tureckiej ,ale wkrotce dam wam namiary na jego teledysk .........piosenka jest cudna :-)

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
KIKI99 tak te kawalki wszystkie so jego ,moj synek jak byl maluski to zasypial mi ladnie przy jego muzyce a teraz moz go uczy jak sie tanczy po turecku i jest niezly ubaw,wyslijcie mi jakies wasze fotki bo fajnie bylo by zobaczyc do kogo sie pisze :-)

reklama
Do góry