reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

wowwwwwwww wójek powiadasz Reniaa heheheeh przystojniak wowwww Gosia twego zdjecia nie skomentuje hehehe ale Idealask syn 1 liga , gratuluję srdecznie , a ty to młodziusia dziewczynka heheheeheh prawie jak siostra dla niego , twoj luby szczesciaz jest

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
hehhe ja stwierdzilam Gosia, ze z nim tej muzyki nie poslucham , on o mustafe sandala zazdrosny jak slucham i wylancza mi go , a co mowic jak tego zobaczy heheheehe ty masz 1 sztuke co odkurza i prasuje a ja mam ta 2 , znaczy obie znamy takich Turkow co ich caly swiat nie zna , maja ich za terrorystow bijacych swe rodziny i pomiatajacych zonamy heheheeeheh a co do zdjec - ja juz was komentoalam i wiesz co o was mysle , nie bede wiecej kometowac waszych zdjec - albo ok ten ostatni raz- jestescie stworzeni dla siebie , a ty nie jestes gróba . a pozatym [ ze jestes ladna] jestes tez zajebiscie rozumna dziewuchaaaaaaaaaaa i inteligentna , a Tayfun to szczesciaz [ jego tez lubie]

apacz- sportowiec -sebastian memik ssie palca , kciuka , tatus prasuje pieluchy

Załączniki

• Zdjęcie002.jpg
    Zdjęcie002.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie011.jpg
    Zdjęcie011.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 54
o tak powinno być------------przedstawiam wam obywatela SEBASTIAN MEMIK KAVCI - NIE WAZNE , ZE TERAZ SSIE placec-kciuk , odłuczy sie heheheehe

Załączniki

• Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry