reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Witam Kochane!
Gangrena dziękuję za pamięć ;) ..Witaj na wąteczku :)

dziewczynki i znów zawaliłam :( ..No nie mam nieraz czasu usiąść i poczytac nie mówiąc już o napisaniu :( ..Młody łobuz do potęgi n-tej i na kompie nie da siedzieć ...Teraz Teletubiśki go zajeły i weszłam na Babyboom :)

U nas kryzys jak narazie zażegnany ...zobaczymy czy na długo :dry:

Czytam, bywam, ale mam bardzo mało czasu.:-( Tzn. MIAŁAM
W tym tyg. nadrobię to, czego nie przeczytałam. Tzn. te nowsze posty :-D Nie dam rady tych od str.7. UTKNĘŁAM! :sorry::-D

Buźka! To skoro u Idealnej Miłości już OK, to teraz skoncentruję się na Aureolce - naszej ciężaróweczce. ;-) Maleństwo coraz bliżej tego świata...

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
No nie skreślaj mnie! :-) Nie poddam się bez walki!!! :-)
"Do krwi ostatniej kropli z żył" - jak to w pieśni stoi. :-D

Zaczynam od jutra!

czesc dziewczeta , dzieki wielkie za odpowiedzi , wiem , ze memik to inaczej mehmet wiem to dobrze , Aykut mi mowil , ale nie jest Kurdem , jest Turkiem , jego ojciec ma tak na imie - tak mu dali rodzice , wiem tez ze to nizbyt popularne imie w Turcji , memik mial tez na imie ojciec matki Aykuta , Aykut chcial mehmet albo memik , ale ze memhmet mu sie kojarzy z naszym kumplem , który byl tez w Alanya z nami i nie sa to ile wspomnienia hehe uparl sie na memik , ale wczoraj doszlam z nim do porozumienia , memik pisze sie normalnie przez '' i '' zwykle i zgodzil sie wreszcie dla dobra dziecka , ktore bedzie tu chodzic do szkoly , ze 1 imie bedzie polskie a 2 tureckie , czyli np.ja rezygnuje tez z Aurelisz , bo to ciezkie imie dla dziecka i Aykutowi tez ciezko sie wypowiada , wiec terz jest obcja - Sebastian , memik kavci - pozatym dowiedzilam sie w urzedzie ze jak ojciec jest cudzoziemcem musza dac imie , jakie my ccemy nawet jesli znaki sa nie nasze uffffffffffffffffff

ja tez trzymam kciuki ....i zycze powodzonka i dotrwania w zamiarach ...................a co do Kamil - to mi sie nie podoba , na razie obstalo na tej obcji --- sebastian memik

reklama
Do góry