reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Ale Wy jesteście złośliwe zołzy! ;-) Każda o LEKTURĘ pyta!!!! O Wy!!!
A ja Was zaskoczę: NADROBIŁAM! :-)

Nadal od str. 7 do chyba 50 nie przeszłam...:sorry:, ale z moją wytrwałością: dam radę!

Podczas lektury:-p porobiłam nawet notatki. Zacznę od adnotacji do postów Idealnej:-p.
Twój Bobofruit z tymi włosami a la irokez wyglada BOMBOWO! Bardzo miłe dla oka zdjęcie.
I zgadzam się z twierdzeniem, że Turaski lubią gdy kobieta "ma na czym usiąść". Zagadką pozostaje CZEMU w tym gustuja, no ale kto zrozumie facetów, a co dopiero Turków! :-D

Shira podała link do str. z imionami. Można tam też wybrać opcję "polish names". ILE JA SIĘ UBAWIŁAM!:-D Zaraz znajdę i wkleję link, zrozumiecie o co mi idzie. Bo te "polskie imiona" są 1)niekoniecznie takie polskie i 2)zdrobnienia są potraktowane jako osobne imiona.
Poczyniwszy takie odkrycie nabrałam wąpliwości jak to jest z imionami z innych krajów. :tak:

<c.d.n.:-p>

reklama
I tu posłużę się już cytatem.
W roli osoby cytowanej:Gosia.

Ideal_Ask dziękuje ale.... dolna partia mojego ciała jest juz mniej ładna.

U mnie pewnie bedzie szło bardzo powolnie zrzucanie ...ale trudno.Pierw zejdą mi centymetry z tali,piersi :-(( co w sumie mogłoby zostac ) a dopiero pozniej ledwo ledwo zacznią biodra,uda ....
ehhh......

POEZJA!:-D Szczególnie ustęp o mniej ładnej "dolnej partii". :laugh2:
I zwróćmyż uwagę na wielki smutek, jaki przepełnił podmot liryczny, w miejscu gdy mowa z czego najpierw kilogramy "spadną". :-D

Co tu gadać - temat odchudzania (a raczej nieustanne jeczenie o jego potrzebie) nie jest mi obcy. Gdyby mi spadło z biustu, w pełni zsolidaryzowałabym się w smutku z Gosią. Niewiele by mi zostało. :-D

Ja nawet nie zaczynam tych diet, bo to "głupiego robota" w moim przypadku. Powinnam się więcej ruszać. :zawstydzona/y: Jakoś mi NIE IDZIE to "więcej-ruszanie". :-(
No nic, ale żyć czea. ;-)

Od dnia, w którym pomyślałam o odchudzaniu i cos zaczełam z tym robić... przytyłam 17 kg. :rofl2: Same widzicie...to zdecydowanie nie dla mnie.:happy:

Pani Małgorzato, ma Pani śliczne oczy. Wyłupie je pani (wraz z oprawą) dla mnie, czy tez będzie Pani istną flądrą i chciwuską:tak::-pi odmówi? :rofl2:

POZDRAWIAM WAS PANIENKI! Jestem, czuwam i podnoszę dzielnie każdą rzuconą mi rękawicę! :-)

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
hehhe w Janikowie Idealask mieszka moja siostra jedyna z 9 dzieci heh , co do adresu skad go wytrzasnełas i czy to angielski?? wowwwwww jestes nieoceniona , ja szukalam na internecie i nie znalazałam , nawet linka przeslalas , pelna podziwu jestem i dziekuje bardzo .......buziaki dla ciebie...Reniaa ja tez lubie muzyke turecka - ale moj faworyt to mustafa sandal heheeh i paru innych , choc on na glowe bije każdego , jak znajde chwile to poslucham muzy z waszych linkow z Aykutem .....Gosia pamietaj , ze odwolalam tlumacza i licze na ciebie , wiec teraz nie ma przepros , zwarta i gotowa musisz byc , a o mnie sie nie martw /............ma o mnie kto dbac i dba heheh mowilam ci - znasz Turka co prasuje pieluchy , sprzata itp??? znasz!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry