hi ponownie miło że mnie witacie , więc może dokończe żeby było wszystko jasne moją hostorię , więc jak już tam pojechałam i poznałam Aykuta hmmm dogadaliśmy się długie rozmowy o naszych kulturach juz na żywo haaaa nasze wedłyg siebie oczekiwania już jak stwierdziliśmy że nam na sobie zalerzy [ ah sory za uwentualne błędy ale jestem dyslektyczka pracuję nad tym ale czasem jak szybko piszę nie udaje sie ] postanowilismy miec dziecko , nie dziwcie się mi ale mam 33 lata , marzyłam zawsze o dziecku ale jakoś nie trafiałam na kogos z kim bym chciałą a tam w Alanya nie wiem czemu , jak zapytał mnie czy z nim bym chciała , po namysle swierdziłam że tak że miłe uwięnczenie miłej przygody hmm nie boję sie konsekwencji jestem odpowiedzialna mam dobra prace dobra rodzine ewentuanie nie boje sie zostać sama , więc ha sory za słowa ale przystąpiliśmy do dzieła , oczywiście swiadomi wszystkiego , kiedy prryszedł czas pożegnania cały dzień siedzielismy i rozmawialiśmy , powiedziałam mu że jestem świadoma jego kultury i że dla nie go to może być problem ale dla mnie nie jeśli bedę ciąży on sie obruszył i stwierdził że to nieproblem że jest dorosły i sam decydyje o swoim życiu że być może na początku jego rodzina bedzie w ciężkim szku ale kochaja go i oswoją sie z tąmyslą że ich zna więc powiedziałam ok i hmmm po czułym pożegnaniu rozstalismy się , ja wróciłam do Polski on pojechał do Stambuły do klube w którym gra , aaa jest piłkarzem , oczywiście od tej chwili zaczeły sie już telefony , sms , rozmowy coraz czestsze, zacelismy planowac co dalej na jego prośbe musze zaznaczyć że do niczego go nie zmuszam kochani ale on , hmm mysli o wszystkim więc najpierw był plan że założy mi konto i będzie przesyłał kaske dla mnie i na lekarzy nie zgodziłam sięwięc myślał dalej [ aa musi tam być do gródnia bo konrakt go wiąże] potem zadzwonił do domu do matki , i bylismy zdziwieni bo mama jego stwierdziłaże to jego życie że chciałą inaczej dla niego ale skoro on mnie kocha i chce mieszkać w polsce ok ale musi mnie jak najszybciej poznać w tedy on dopiero powiedział o dziecku haaaaaaaaaaa no i miała lekki szok ale o 5 min zapyała kiedy tego dokonalismy bo ona mnie znała z opowiadańale jako koleżankę z msn internetu hmmm więc on jej wyjaśnił że jak był pomóc mi w Alanya haaaaaaaaaa potem hmmm stwierdził że ie umie żyć tam bezemnie teraz że to za ciężkie dla niego i jest gotowy żucić piłkę , stąd decyzja o przyjeździe w sierpniu juz na stałe tu , a wczoraj dzwonił do ojca [ jego ojciec mieszka w niemczech ] i opowiedziła ojcu , ojciec był zły bardzo ponoc to jest hmm twardy mężczyzna , ale po 15 min rozmowy też powiedział twoje zycie , obiecał mu pomus w Polsce z jaikś biznesem aby mógł tu żyć , ale nadal jest zły choć kochanie me twierdzi że zna swego ojca i mu przejdzie , teraz jest tak załatwiamy sprawy przyjazdu jego tu , moi znajomi załatwija slub , a on dogadał się z dróżyną co ma zrobic i jak żeby było dobrze , musi oddać ieniadze za kontrakt które dostał i będzie wolny hmmm dzwoni co noc na dobranoc i jest bardzo smutny że jeszcze jest tam , cdziennie romawiamy o dzielacej nas kulturze zwyczajach i tp. i widze że dla niego to żaden problem - mówi tak--jesli chesz polskę ja am z tobą , jesli chcesz niemcy ja tam z tobą jeśli chcesz alakę ja tez z tobą hmmmmmm zobaczymy co dalej pozdro dla was