reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

hej bardzo dziekuje za wszystkie przepisy no to teraz moge zaprac sie do gotowania.obiecuje ze w przyszlym tygodniu wyprobuje bo na szczescie na dzis mialam kurczaczka a jutro moj facet gotuje obiad hehehhe ale napewno jednego dnia zaskocze go musaka i bedzie w malym szkou hehhehe.a tak poza tym co u was ciekawego slychac?? ja dzis wybralam sie na zakupy swiateczne tyle ludzi w miescia ze szok nigdzie przejsc nie mozna jeden wielki szal a co gorsza jeszcze wszystkiego nie kupilam .a jak tam u was wygladaja swiateczne przygotowania i plany. pozdrawiam goraco

reklama
WITAJCIE KOCHANE, dawno mnie tu nie było- z wiadomych powodów , obiecuję ze wkrótce sie odezwe, pozdrawiam Was wszystkie,
Gosia - odezwij sie bo nie wiem czy ty jeszcze wogóle zyjesz?:angry:

annaa - opowiadaj co tam u ciebie
Gosia to zajeta mężulkiem i Germanami hehehe[ pewnie działaja cos z dzidziula ]
Idealna gdzier ty znów??
Gangreniasta??? chcesz w dostac w zęby??? wrrrr

dziewczyny jak tam przygotowania do świat , bo u mnie sie nic nie dzije jeszcze

wymyslilam u sebka owsiki , ale juz Idealna i moja siostra mnie z błedu wyprowadziły hehe

Witam Was Kachane, jakoś ostatnio też rzadko zaglądam, trochę brak czasu, a trochę lenistwo:tak:.
Widzę ze Renia nam tu pyszności serwuje, ehhh szkoda że talentu kulinarnego to ja nie mam, bo na zdjęciach wygląda przepysznie:-D.
A poza tym to u mnie szaro, smutno i ziomowo:-(

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Idealna to co ja nic nie wiem , gdzie Turasa wysyłasz???
A. stwierdził , ze Musake robi pycha , ale nie dodaja sosu hmmm , jak zrobi napisze wam jego metode
Ilonka każdy danie zrobi jak ma dobry przepis , nie trzeba miec zdolności

a ty to co , siedzisz i foty cpykasz młodemu heheoj Idealna za robote sie bierz!!!!!!!!

zimno , ale słonko dzis świeci , troszke sypneło śniegiem , ale tylko postraszyło
od rana u nas krzątanina , ide dzis na zastepstwo do pracy , a Sebus zostaje z tatusiem uuuuuu jak zdąży z pracy wrócic , a jak nie to rezerwowo mam moja chrześnice na 1 h lub 30 min , a z tatus dojedzie

szykuje sie niezla zaprawka dla obu , tatus nie ma cyca buhaha , a Sebek nigdy z tatusiem nie zostawał uuuuuu

ciekawośc mnie zżera , jak to bedzie??

naszykowałam im wszystko ,jedzenie dla sebka , jedzenie dla tatusia , posprzatłam , siedze i tpie nogami , dawno mnie w pracy nie d=było hmm jestem jakaś taka podexcytowana

tatus tez ma bojowe zadanie , dac jeść , uspic , dac deser , wykąpac , dac kaszkę wwwwwooooowwww
sebek chyba jeszcze sie nie spodziewa co go czeka

reklama
Do góry