reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Witaj Ozkane,
fakt do Ankary mamy spory kawalek,
u nas od poczatku bylo jasne,ze bedziemy mieszkac w Turcji-tu moj maz pracuje-ma tutaj zdecydowanie lepsze perspektywy niz w Polsce,a i mnie do tego nie trzeba bylo jakos szczegolnie przekonywac,poprostu bardzo dobrze czuje sie w Turcji.Byl wprawdzie maly epizod,ze mielismy przeprowadzac sie do Polski,miala mojego meza wyslac tam jego firma,ale temat sie jakos rozmyl,moze jeszcze kiedys do tego wrocimy,narazie jakos szczegolnie sie o taka mozliwosc nie staramy.

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Widzę , że jednak można się zaaklimatyzować w Turcji:) No ale Alanya wiele się nie różni od miast europejskich:)
Pozdrawiam z deszczowego Wrocławia
Monia

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Witam Cię Sommak serdecznie i bardzo zazdroszczę tych upałów w Antalyi:tak:. Z tymi lepszymi perspektywami w Turcji to rozumiem, u nas jest podobnie i ja też bardzo dobrze tam się czuje, ale w naszym przypadku w grę wchodzi Istambuł:szok:

Gosiaczku nasz kochany WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Tajfunka z okazji pierwszej roczniczy. Oby nigdy więcej nie było żadnych rozstań, a KCP szybciutko trafiła do Waszych rączek. Ściskam Was mocno:tak::tak::tak:.

witam serdecznie i ja nową szczesliwa zonke Turecką , fakt Alanya to prawie tak jak Europa , wiekszosc roku to tam sezon i kupa turystów , a miejscowi juz sie tak z nimi osfoili , ze traktuja jak swoich i niczego sie nie dziwią , co innego miasteczka nie turystyczne np. Gaziantep , gdzie niby ja mialam zamieszkac , ale dzieki Bogu inaczej sie stalo........a może nie hmm kto to wie......

GOSIENKO MOJA KOCHANA SIOSTRZYCZKO MOCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS TYLKO TYLE , BO RESZTE WIESZ CO JA BYM DLA CIEBIE CHCIAłA......

Idealna odezwij sie i tu czasem maupo.....

No Gosia:) widzę że szczęśliwa mężatka z Ciebie:) oby tak dalej. Ściskam mocno i życzę conajmniej 100 lat w szczęściu z Turaskiem:) bo z nimi fajnie jest!!!!

kazdy nowy dzien ma byc przede wszystkim nowy , inny , odmienny , nie nudny , uroczy , w kazdym nowym dniu odkrywajcie na nowo siebie , niech wszystko bedzie cudowna niespodzianką ......oby to zycie bylo nieustajaca , wesoła przygoda i podróżą w drodze do tego zycia prawdziwego w wieczności

reklama
gdzie sie wszyscy podziali?? co u was?? czemu tu cisza?? u mnie bez zmian , Sebus marudna pijaweczka zajmuje mi cały dzień i noc hehe wiec mam mało czasu , chyba juz czas na zęby powoli , wiec marudziarstwo sie zwieksza , Aykut nie ma pracy , wiec cienko sie przedzie nam strasznie ,coraz czesciej mysli z tego powodu o powrocie do Turcji , lub o pobycie u ojca w niemczech hmmmm , ani jedna obcja ani druga jakos mi nie lezy .... wrrrrrrrr

Do góry