Gangrena heh przywitanie Kamili bylo superowskie , chcialam przez chwile i ja jakims podobnym tekstem zabłysnać , ale stwierdzilam , ze twojego nic nie pobije i wcale sie nie bede trudzic z wymyslaniem , powiem poprostu- WITAJ NAM KAMILO!!!!!!!!!!!!!! anaaaa prosze cie bardzo jesli podjełas decyzje , nigdy nie wycofuj pozwu............bo bedziesz tak robic do konca zycia juz.skladac , wycofywac , skaldac........a nie zycze ci tego , Ilonka zaufaj mi - zarobki , stan konta , mieszkanie , idz do wojewódzkiego urzedu , panie ci tam pomoga w reszcie , napisz obcy , odwiedziny , wystaw termin troche dluzszy nisz chcecie i na ile macie kasy , jak dotrze do niego orginał zaproszenia poczta czy pocztexem bo to szybciej , idzie z samym zaproszeniem do konsula , jak dostanie wize ,kupi bilet.....tak zrobil mój A. , no no no , bedzie dobrze wierz mi , wcale nie musi miec ubezpiecznia , to jest potrzebne dopiero jak sie stara o pobyt tu dluzszy w UW, kcp , ksp itp. .........żadnych papirów od A. nie wymagal konsul , typu wojsko , czy uiszczone podatki 00000000000 , dopiero tu na miejscu , chcieli , jak zaczol sie starac o pobyt i przedluzenie paszportu , nie sluchaj ludzi tez przez telefon , bo tak ci powiedza , ze w zyciu nie zrozumiesz , niech on z zaproszeniem idzie do konsula i z paszportem , tam go pokieruja , a i musi miec troche pieniedzy z soba , bo A. cos placil za zalatwienie wszystkiego w konsulacie