reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Racja zdrówko najważniejsze!!!!!

Shira obiecuje że będę bardzo wytrwała, mam dobry przykład:tak::-):-):-):-):-)
Ja tam myślami już jestem w Turcji a tu sesja i egzaminki:-( właśnie czekam na wyniki z najważniejszego:zawstydzona/y: i jeszcze ta pogoda, leje od rana buuuuuuuuu

reklama
dzien dobry;-):)

wrocilam wlasnie z pracy i w zasadzie powinnam juz lezec w lozku, ale dzisiaj taki maly wyjatek - monitoruja akcje mojego serducha:szok::szok: i za dobre 3 godzinki powinnam zwrocic maszynke do szpitala, wiec chyba juz nie warto sie klasc:tak:...

w pracy 'busy' jak nigdy wiec nawet "nie mialam sily" zemdlec:-p - ironia losu, ale kiedy dano mi miernik do monitoringu serca nic sie nie dzialo:-:)-(, a normalnie slaniam sie z nog... na szczescie wczorajsze badania nie wskazuja na zadna wade:-):-):-). tyle, ze zagadka pozostaje nierozwiazana - w koncu mdleje sie nie bez powodu, a na pewno nie tak czesto i to w tak, krotkim czasie:baffled::baffled::baffled:...

a myslmi oczywiscie juz w Izmirze - te statne dni duza sie przeokropnie - pozostalo jeszcze 8:happy::happy::happy:.

milego dnia- oby nie padalo:crazy:

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
hejka - oj mija czas, mija - ja startowalam nieco wczesniej, jak Ty Gosiu, ale "dystans" podobny - lece jutro po poludniu, widzimy sie wieczorem:-D:-D:-D...

Renia!!! - halloooooo, widzialam jakies nowe zdjecie Sebka a Salam (avart) - dawaj je tutaj:wściekła/y::wściekła/y:! Niech reszta zobaczy, a ja po raz wtory, bo jakos tak mi tutaj wciaz razniej - chyba sie przyzwyczailam, no i znajome "buzie":-p:-p... hihihi lece spac - papa:laugh2:

Shira miłej podróży, za dwa miesiące też będę siedzieć w samolocie i ciesze się na to jak głupia:-):-):-):-):rofl2:

Gosieńko mój Turasek też złapał dołek, tęskni w tym Kars strasznie:-(

Dziewczyny ślicznie dziękuje za zaproszenie na forum, nie mogę się oderwać od kompa, chyba przez weekend wszystko przeczytam:rofl2:

reklama
Dziekuje Ilona - mam zamiar wybawic sie "za wszystkie czasy";-);-)...

Dzis pakowanko - oj, nazbieralo sie tego troszke - a najwiecej prezentow... :-Dhihi Nie moge doczekac - na szczescie do pracy juz nie ide:laugh2::laugh2: - taka chwilka na zadbanie tylko o siebie... buziaki:happy:

Do góry