aureola0025
Fanka BB :)
dziewczyny sorry ale wiecie same ja to mam mało czasu , bo mój swiat sie kreci wokół sebusia tylko teraz , karmienie , nie moze zrobic kupy , brzuch go boli , ulewa , karmienie , kupa , masarz brzucha , karmienie , noszenie na rekach , takie to oczko w głowie teraz , wiec mam nadzieje ze jestem usprawiedliwiona [ moja nieobecnośc ] jak to mówia oby do lata ja teraz mówie oby do niedzieli , w niedziele bede miala mojego osobistego anioła w domu hahahah tak tak tak Gosia to o tobie , nawet nie wiesz jak sie ciesze , ta wizyta to dla mnie hmm to dla mnie hmm brak mi słow , to dla mnie ejst wszystkim , Idealna a ty zacznij wierzyc jestes kochana i kropka , a co do tesknoty dziewczyny i oczekiwania na swych lubych dacie rade , ostatnio opisywalam Gosi , moje poczatki ciązy- sama , 2 trymest - sama , lekarze , skurcze - sama , 5 miesiecy czekałam na Aykuta , opuscily mnie praktycznie wszystkie kolezanki , no bo co mozna ze mna robić ??/ nie pije , w ciązy , nie tanczy , nocy nie zarywa , do pabów nie chodzi pchiiiiiiiiiiiiiiiiiii cóz za kolezanka --- takie to zycie jest , ale dalam rade i si doczekałam i przylecial i jest , a teraz wierzcie mi haha czasem mam go dośc , czasem przychodza mysli , jedz człowieku na troche , ale wiem ze zaraz bm teskniła znów [ chyba bym ??] hmmmmmm takie własnie jest zycie ---- niekt nie mówił , że bedzie łątwo , nikt nie mowił ,ze bedziesz miał to.........