reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

dziewczyny sorry ale wiecie same ja to mam mało czasu , bo mój swiat sie kreci wokół sebusia tylko teraz , karmienie , nie moze zrobic kupy , brzuch go boli , ulewa , karmienie , kupa , masarz brzucha , karmienie , noszenie na rekach , takie to oczko w głowie teraz , wiec mam nadzieje ze jestem usprawiedliwiona [ moja nieobecnośc ] jak to mówia oby do lata ja teraz mówie oby do niedzieli , w niedziele bede miala mojego osobistego anioła w domu hahahah tak tak tak Gosia to o tobie , nawet nie wiesz jak sie ciesze , ta wizyta to dla mnie hmm to dla mnie hmm brak mi słow , to dla mnie ejst wszystkim , Idealna a ty zacznij wierzyc jestes kochana i kropka , a co do tesknoty dziewczyny i oczekiwania na swych lubych dacie rade , ostatnio opisywalam Gosi , moje poczatki ciązy- sama , 2 trymest - sama , lekarze , skurcze - sama , 5 miesiecy czekałam na Aykuta , opuscily mnie praktycznie wszystkie kolezanki , no bo co mozna ze mna robić ??/ nie pije , w ciązy , nie tanczy , nocy nie zarywa , do pabów nie chodzi pchiiiiiiiiiiiiiiiiiii cóz za kolezanka --- takie to zycie jest , ale dalam rade i si doczekałam i przylecial i jest , a teraz wierzcie mi haha czasem mam go dośc , czasem przychodza mysli , jedz człowieku na troche , ale wiem ze zaraz bm teskniła znów [ chyba bym ??] hmmmmmm takie własnie jest zycie ---- niekt nie mówił , że bedzie łątwo , nikt nie mowił ,ze bedziesz miał to.........

reklama
Ja na sekundy.
Aureolka: swoim postem sprawiłaś, że się baaaardzo szeroko jak głupia szczerzyłam:-) A wzmianka o "jedź człowieku na trochę" była GENIALNA!:-D I "chyba bym":-p

Szybka buźka i zmykam. MUAH! dla Panienek i Pań:-p

Aureolko wierze na słowo, że przy takim maleństwie to zajęcie cala dobę, ale szybko maluch podrośnie i dopiero wtedy sie za nim nabiegasz:-). A może mnie też ktoś odwiedzi??:-( Nikt?:szok::-D Zapamiętam sobie:wściekła/y::-):-).

Gangrena racja, "a jedź człowieku na trochę" było najlepsze:rofl::rofl2:

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Gosia hmmm czy to nie dziwne , że jednym czasie i ty i Idealna sie gdzies wybieracie hmmmm ty to wiem gdzie - no do mnie , ale gdzie Idealna hmmmm cos mi tu spiskiem pachnie hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dziewczyny czy wy nie spiskujecie czasem ?????????????? Idealna , przyznawac sie mi tu zaraz gdzie wybywasz do tych przyjaciół??????????? Gangrenka to miało tak zabrzmiec i miałyscie sie uśmiac , bo taka prawda , tesknimy i to logiczne , ale czasem jzk juz mamy na codzien , uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff '' jedź człowieku na troche ''

reklama
hmmmmmmm no coz moze sie myle , ale hmmmmm cos mi tu smierdzi i czuje ze to spisek , moze sie myle hmmm ok Idealna skoro jedziesz do przyjaciół ok, Gosia ja juz na ciebie czekam

Do góry