reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Renia Ideal_ask tak tak nakopcie mi :-D:-D i zakopcie w lesie tak bedzie najlepiej :-D:-D( ale czeka Was kopanie duzego dołu hahaha weżcie lepiej koparke bedzie łatwiej )

Doris lista juz powstała :-D

1.Gosia czyli ja :laugh2:
2.Ilonka
3.....???????
czekamy na zgłoszenia ;-)

Wspominałam, że mam na stanie taką małą, zwrotną kopareczkę:p

Ostatnia edycja:
reklama
hehe tak tak tak , ja tez tak mówiłam i kazda , ale jak dziecko płacze 24/24 a tydał , 3 tyg nie spisz haha masz czasem dosc , ale i tak bym go nie oddała , oj dał mi dzis popalic uffffffffffff ,a A, spał w najlepsze , miałam ochote podejsc i go skopać buhhahaaaaaaaa a teraz pisze z nim na ramieniu , coby beknoł oooooooooooooooo

Wtedy przerwałam, bo myślałam, że to już ktoś do mnie idzie celem wykopania mnie z tego pokoju i przeniesienia obok, ale jednak jeszzce nie. :)

Jak wspomniałam: mam kopareczkę:-), więc problemu nie będzie. :}
Poza tym, Gosieńko, myślałam, że pracujesz nad spalaniem tłuszczu;>, więc też już zawsze mniej kopania, nie? A najwyżej: zawsze można zwłoki poćwiartować. Nie bawmy się w jakieś staromodne chowanie zwłok w jednym kawałku.
:-p

Ja też się nieśmiało zgłaszam na dzidzię, ale to tak najwcześniej w 2013r:-), więc nie wiem jak mnie na liście umieścicie. Pogłówkujcie.

I pisała z nim na ramieniu, żeby odbeknął.:blink:To takie piękne...:blink::blink::blink:

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
teraz to już chyba nawet nie możliwe żeby zapłacić bo jeśli on już jest w wojsku, mamy tylko nadzieje ze będzie tam 12 a nie 15 miesięcy

a jednak 117 dni:baffled:

3f2f5a86ca.png

Do góry