reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

No i jak tam dziewczynki? Udała się wizyta u młodej mamy?
Gosia wrzucaj zdjecia szybko, pochwal się efektami dzisiejszej sesji zdjęciowej :-)

A tak zmieniając temat - Renia, czy Aykut dostal już KCP czy nadal czekacie?

reklama
Dziewczyny jak sie odwiedziny udały i wyjazdy weekendowe:-)??? Cudo maleńkie dużo ma foteczek? :-D

Ja cały weekend walczyłam z grypą jelitową:-(, a jutro szkoła, znowu:no:

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Widzę ,że tu jakieś schadzki sie porobiły:-)
Zazdroszczę wam ,że możecie do sibie pojechać- wszystkie z nas, które miszkaja w Polsce to tak daleko ode mnie, ze dla mnie to niemożliwe aby was odwiedzić. Ja z Dolnego Sląska, a wy to wiekszość z Mazowieckiego.... Ali własnie wczoraj pojechał z dwoma koplegami do Warszawy przedłuzyc paszport temu koledze Turkowi co z Alim pracuje. Samochodem jechali przeszło 5 godzin od nas, więc jest kawał drogi:-(

A ja nie moge sie napatrzyc na malenstwo Reni- wszędzie gdzie sie nie rusze to koło mnie matki zmalenstwami w wózkach i aż serce sie rwie aby miec kolejnego maluszka...Ale póki co musza mi wystarczyc zdjęcia:sad:

reklama
:rofl2: TO JEST CUDENKO!!!!! niestety tak jak jest śliczny tak "krzyczący":-( ale mam nadzieje ze to minie i nasz Reniaczek wkoncu odspanie poza tym oby nie było gorzej a mama wszystko wytrzyma:tak:
Zmęczona nasza Aureolka ale to jest wina KOLKI a nie Sebusia :zawstydzona/y:

IDEALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest idealna kochana kobitka i taaaaaaaaaaaaaaaka super nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wspomne o Kubisiu :rofl2::rofl2:
Gangrenka mówie Ci zywe srebro ale jakie słodkie o matkooooooooooooo!!!!!!!!!!!

:-( Nie mów mi o niedostępnym dla mnie Kubisiu. :baffled:
Idealna nigdy mi go nie da... :hmm:

Tyle wpisu na dziś.

No, fajne z Was kobiałki. Może sie kiedyś poznamy w tem szerokim świecie.:blink:

Do góry