reklama
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
karolcia Can
Fanka BB :)
Widzę ,że tu jakieś schadzki sie porobiły:-)
Zazdroszczę wam ,że możecie do sibie pojechać- wszystkie z nas, które miszkaja w Polsce to tak daleko ode mnie, ze dla mnie to niemożliwe aby was odwiedzić. Ja z Dolnego Sląska, a wy to wiekszość z Mazowieckiego.... Ali własnie wczoraj pojechał z dwoma koplegami do Warszawy przedłuzyc paszport temu koledze Turkowi co z Alim pracuje. Samochodem jechali przeszło 5 godzin od nas, więc jest kawał drogi:-(
A ja nie moge sie napatrzyc na malenstwo Reni- wszędzie gdzie sie nie rusze to koło mnie matki zmalenstwami w wózkach i aż serce sie rwie aby miec kolejnego maluszka...Ale póki co musza mi wystarczyc zdjęcia
Zazdroszczę wam ,że możecie do sibie pojechać- wszystkie z nas, które miszkaja w Polsce to tak daleko ode mnie, ze dla mnie to niemożliwe aby was odwiedzić. Ja z Dolnego Sląska, a wy to wiekszość z Mazowieckiego.... Ali własnie wczoraj pojechał z dwoma koplegami do Warszawy przedłuzyc paszport temu koledze Turkowi co z Alim pracuje. Samochodem jechali przeszło 5 godzin od nas, więc jest kawał drogi:-(
A ja nie moge sie napatrzyc na malenstwo Reni- wszędzie gdzie sie nie rusze to koło mnie matki zmalenstwami w wózkach i aż serce sie rwie aby miec kolejnego maluszka...Ale póki co musza mi wystarczyc zdjęcia
reklama
TO JEST CUDENKO!!!!! niestety tak jak jest śliczny tak "krzyczący":-( ale mam nadzieje ze to minie i nasz Reniaczek wkoncu odspanie poza tym oby nie było gorzej a mama wszystko wytrzyma
Zmęczona nasza Aureolka ale to jest wina KOLKI a nie Sebusia
IDEALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest idealna kochana kobitka i taaaaaaaaaaaaaaaka super nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wspomne o Kubisiu
Gangrenka mówie Ci zywe srebro ale jakie słodkie o matkooooooooooooo!!!!!!!!!!!
:-( Nie mów mi o niedostępnym dla mnie Kubisiu.
Idealna nigdy mi go nie da...
Tyle wpisu na dziś.
No, fajne z Was kobiałki. Może sie kiedyś poznamy w tem szerokim świecie.