reklama
karolcia Can
Fanka BB :)
Jak miło zobaczyć Renie z maleństwem, bardzo ale to bardzo się cieszę Reniu , że juz macie wszystko za wami:-):-):-)
Witam , również Ilonkę:-) Jest nas coraz coraz więcej:-)
A wy słoneczka nie gadac tyle o maleństwach, tylko brać się do roboty i żeby efekty było widać...Emrah jak na razie nie ma zbyt dużego grona rówieśników wśród naszej rodzinki polsko- tureckiej- forumowej
Witam , również Ilonkę:-) Jest nas coraz coraz więcej:-)
A wy słoneczka nie gadac tyle o maleństwach, tylko brać się do roboty i żeby efekty było widać...Emrah jak na razie nie ma zbyt dużego grona rówieśników wśród naszej rodzinki polsko- tureckiej- forumowej
karolcia Can
A ja pewnie powinnam sie wstydzic ,ze tu bardzo rzadko teraz zaglądam.... Ale teraz jak najwiecej czasu spędzam z rodziną i ucząc dzieciaki w szkole. Z Alim przeżywamy renesans uczuć, co jest bardziej przyjemne niz pierwsze miesiace po slubie;-) na studiach mam juz prawie finisz, tylko 2 miesiace mi zostay i ucze juz w szkole dzieciaki, co sprawia mi ogromna przyjemność. ...Ciesze się, ze iu was jest wszystko w porządku, tylko biedna nata Tur przezywa cięzkie chwile. W tej kwestii podpisuje sie pod postem Gangrenki........
aureola0025
dziewczyny dzieki wielkie za wszystko , za dobre słowo , za kciuki , szczegolne podziekowania dla Gosi , odemnie tez dostanie kopa , ona jest taka dobra dusza , ze kopa za kopem dostanie . Karolcia ty to powinnas niezłą opierdówke zebrac za to nieodzwanie sie ooooooooooooooooo ale rozbrykałam towarzystwo hohohohoho kazda chce miec dzidzie no no no , do dzieła dziewczyny i spac jak najwiecej po po bedziecie mazyc o snie hahahahahahahah i relaxie , płakc i smiac sie jednoczesnie , złoscic i wyciszac , ak to jest po porodzie i '' z kruszynka'' 24/24 wrzeszczaca a szczególnie jak niewiadomo o co jej chodzi tak naprawde uffffffffffff
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
ilona2405
Zaangażowana w BB
Widzę, że agresja się szerzy, biedna Gosia
Gosiu ja to się chyba z tej drugiej pozycji wycofam tak do końca studiów, chociaż moja polówka marudzi o maluszku, a ja maleństwo Renatki cudne po prostu, ale narzazie musimy powalczyć z turecka biurokracją, może uda się jakoś tę służbę skrócić, podobno można zapłacić czy jakoś tak.
Oj cieście sie dziewczyny ze wasi panowie moja to już za sobą
Uciekam sie pakować, bo jutro znowu Warszawa:-(
Kurcze, ale się cieszę, że Was znalazłam....aż się normalnie wzruszyłam
Gosiu ja to się chyba z tej drugiej pozycji wycofam tak do końca studiów, chociaż moja polówka marudzi o maluszku, a ja maleństwo Renatki cudne po prostu, ale narzazie musimy powalczyć z turecka biurokracją, może uda się jakoś tę służbę skrócić, podobno można zapłacić czy jakoś tak.
Oj cieście sie dziewczyny ze wasi panowie moja to już za sobą
Uciekam sie pakować, bo jutro znowu Warszawa:-(
Kurcze, ale się cieszę, że Was znalazłam....aż się normalnie wzruszyłam
reklama
Shira
czesc Dziewczynki!
ja jak po ogien, bo neta podkradam chwilowo sasiadom... hihihi;-);-) z mieszkaniem mam jeszcze male klopoty- koczuje u znajomych i zagladam tutaj bardzo rzadko.
Reniaaaa- Sebek cuddddnyyyy:-):-), ufff - wiele bym dala za takiego maluszka, nawet gdyby mial plakac 25/24...
Ilona - o podplaceniu za skrocenie sluzby nieco slyszalam, ale podobno sa to dosc duze sumy.
Karolcie usprawiedliwiam, bo sama obecnoscia tutaj ostatnio nie grzesze, no i do tego jeszcze to ozywienie w zwiazku - pozazdroscic...
Do wyjscia A. zostalo juz tylko 40 dni - yupiii
Dobrej nocy zycze i do nastepnego razu;-)!
ja jak po ogien, bo neta podkradam chwilowo sasiadom... hihihi;-);-) z mieszkaniem mam jeszcze male klopoty- koczuje u znajomych i zagladam tutaj bardzo rzadko.
Reniaaaa- Sebek cuddddnyyyy:-):-), ufff - wiele bym dala za takiego maluszka, nawet gdyby mial plakac 25/24...
Ilona - o podplaceniu za skrocenie sluzby nieco slyszalam, ale podobno sa to dosc duze sumy.
Karolcie usprawiedliwiam, bo sama obecnoscia tutaj ostatnio nie grzesze, no i do tego jeszcze to ozywienie w zwiazku - pozazdroscic...
Do wyjscia A. zostalo juz tylko 40 dni - yupiii
Dobrej nocy zycze i do nastepnego razu;-)!