reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

witam mam na imie Jolka i strasznie sie ciesze ze znalazlam forum na ktorym nikt nie prawi moralow i kazan na temat co ty robisz, jak nisko upadlas itp. na wiesc ze zwiazalam sie z turkiem. Jestesmy ze soba juz prawie dwa lata i mamy slicznego 8-miesiecznego syneczka Alexandra Rodiego. Na szczescie obie rodziny zaakceptowaly ten fakt a nie bylo latwo. Pomogly dopiero narodziny synka. Teraz jest nam jak w niebie.... Pozdrawiam

[url=http://www.suwaczek.pl/][/URL]

reklama
Wpadlam na sekundke z mysla, ze moze ktos sie odezwal no i prosze - swiezynka. Witam serdecznie Jolu, tym bardziej, ze mieszkasz ode mnie "rzut beretem":tak::tak:. co do prawienia moralow - ojj, jak Ci sie nazbiera to mozesz dostac pare i tutaj... hihihi:-D:-D:-D ale nie ma obaw, na pewno nie z powodu bycia z "turaskiem", bo kazda z nas nalezy do tych "niemadrych", co sie zdecydowaly na takie zycie;-);-);-)... mialas pewnie okazje poczytac troche o nas, czekamy na Twoja historie:happy2:... pozdrawiam

malinka , malinka - witam serdeczni - dobrze trafiłas - tu nikt ni bedzie prawil morłow - a kazda z nas ma własna story hehe przejscia z rodzina i znajomyli , po informacji - mój luby jest muzułmaninem ......................Shira - nadal jestem 2 w 1 , ale nie od wczoraj jestem 3 w 1 , bo mam grypke - głowa , gardło , katar brrr czosnek jem tonami i smierdze na 1 km , ale cóz daje rade , damy rade , jak bym wiedzila ,ze czosnek dziala na Sebusia uspakajajaco , brala bym go przez 9 miesiecy co noc buhahahaha

po tym co przeczytalam na forum moja historia wydaje sie byc bajka na dobranoc. Moja rodzina zniosla to dosc dobrze, a calkiem przekonali sie kiedy poznali Alego. Natomiast z jego strony bylo gorzej, rodzina kazala mu natychmiast wracac do Turcji bo tam mial narzeczona (muzulmanke) i grozili mu zerwaniem kontaktu jednak milosc do mnie i do naszego nienarodzonego wowczas synka zwyciezyla a jak juz sie Olus urodzil to sami wyciagneli rece...
..

No moja historia do najtrudniejszych takze nie nalezy, ale jak wszystkie, swoje uslyszalam... hihihi:-D:-D

Renia - dajze spokoj, nie dosc ci bylo 2 w 1, to teraz jeszcze 3 - jakby to podsumowal moj Ahmet: nie pieknie:no::no::no:!!! A tak na serio, to zdrowka zycze - 13sty sie zbliza!!! buzka;-);-)

Gangrena - Ja licze wciaz na ten 20-ty, ale to tylko z samolubnych wzgledow, tyle ze na wiesc o "opadajacym" brzuszku daje Aureoli jeszcze jakis tydzien do dwoch - strzelam 13- go, tak na szczescie, bo nie wierze w pechowosc tej liczby;-);-);-)!

A 6 Weidera najlepiej opisana jest chyba tutaj: Aerobiczna 6 Weidera -

Dziękuję, madame. :-) Ja jestem opóźniona czasem. :-p Zaraz po tym, jak palnęłam o 6 Weidera, sama oczywiście wstukałam w google. :tak:
I wiecie? Taaak, będę ćwiczyła. Od dziś! Na szczęście nie jestem sama (moja siostra i kumpel tez zamierzają), więc nie tylko ja będę jęczała i sapała. :-D

Shirusiu, jako jedyna widzę chcesz dac mi zarobić i obstawiasz. No cóż... Jeszcze Matkę Sebcia rozumiem - odpaliłabym jej coś - no ale CZEMU NIKT NIE OBSTAWIA? Co z Wami? ;-)

ja tam 14, 15 daję. A co, źle mu tam?! :-) Karmią go, poją, może robić co chce, spać kiedy chce i łobuzowac kiedy chce, a to wszystko w basenie! No Karaiby!! Brakuje tylko palm! :-D

Długo mnie nie było, coooo? :-)
Witam Świeżynkę-Malinkę (stać mnie na odrobinę kultury jeszcze:-p) i poczytam co tam jeszcze wyprodukowałyście.

I ZDROWIA !!!!!! dla Aureolki! ZDROWIA, Czosnkowa 3w1:-) Dbaj o naszego Chłopaka!

Gangrena - ty to sie wez za te zakłady specjalne na powaznie , bo a na ten procent z nich bardzo licze hahaha , skad wiesz , ze Sebus nie ma palmy??????hahahah , Shira oj tak tak ie ma to jak byc zachłannym , dosc ze dwa w jednym pazeroza to se 3 w jednym wymysliła , to jest dopiero uffffffffffffffffffffffffffffffff pazeroza dziewucha no , a wiec tak nadal jestem 3 w 1 , nie ma to jak zapach czosnku w łózku , sadze ze A. ma swietne doznania erotyczne z ego powodu buhahahaha

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Do góry