reklama
reniaa1979
reniaa1979
FOTKI SWIETNE ,MOJE MEZA IBO MOZNA SPOTKAC W DOMU CO NAJWYZEJ PRZY ODKURZACZU NO I GOTOWAC BARDZO LUBI ALE CO DO JEDZENIA TO JEST WYBREDNY BO GLOWNIE TO TYLKO KUCHNIE TURECKO UZNAJE .W SIERPNIU JEDZIEMY NA WAKACJE DO TURCJI ,JESTESMY MALZENSTWEM PONAD 5 LAT ALE ZE WZGLEDU BRAKU CZASU BYLAM TAM TYLKO RAZ :-(
aureola0025
Fanka BB :)
Idealask twoj mały jest ok wcale nie chudzinka , spox dzieciaczek , co bys go chciala upasc , zeby dziecko chodzic nie moglo hehehe Gosia ja to juz ci powiedzialam Turcja ma tylko 2 takich heheheeh mój i twój heheheeh ale sztuki hehehe Reniaa nie przejmuj sie [ ja tez tam bylam raz i nawet nie znam jego rodziny] a ty na wakcje pojedziesz i nadrobisz straty w Turcji
reniaa1979
reniaa1979
Pomozcie Jak Wkleic Fotki ,mam Tez Takiego Aniolka ,synek Ma Polsko Urode A Corka Raczej Urode Turecko,zreszto Same Ocenicie:-)
aureola0025
nie koniecznie tak- wklikujesz odpowiedz - zażadzaj zalacznikami - szukaj - wyslij -- i powtarzasz
aureola0025
lub jak wklikniesz odpowiedz - na górze masz znaczek ikonke spinacz , wkliknij - zobaczysz rubryczke przegladaj- znajdz foto w kompie i wyslij - na dole masz amknij okno - i cala wypowiedz z zalacznikiem wyslij tu
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
reklama
reniaa1979
reniaa1979